L. P. I. 2021.11.23 23:11

Blazic tudja, hogyan úszhatja meg a Betis ellen a Fradi; a férfi kosárválogatott célja a vb-szereplés

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Az utóbbi évek legjobb férfi kosárválogatottjának célja a világbajnokság. Ivkovics Sztojan együttese a héten induló selejtezőt több okból sem tudja, a legjobb összeállításában kezdeni, de a vírusfertőzést elkapó szövetségi kapitány nélkül is önbizalomtól duzzadva vág neki a kvalifikációnak.

Már az ötödik fordulót játsszák a héten a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A keddi és szerdai mérkőzésekről minden, amit tudni érdemes – két oldalon.

Csütörtökön a Betis vendégeként lép pályára az Európa-ligában a Ferencváros. A szlovén középhátvéd, Miha Blazic Borbola Bencének elmondta, tudás és szerencse egészséges elegye kell ahhoz, hogy a hazai bajnokikhoz hasonlóan Sevillában is kapott gól nélkül végezzen a magyar bajnokcsapat.

Milák Kristóf kijött a karanténból, és indulni akar a rövid pályás vb-n. Az olimpiai bajnok úszó edzője, Virth Balázs úgy véli, védence messze van a tökéletes edzettségtől, de ha vízbe száll három hét múlva Abu-Dzabiban, akkor nyilván nyerni akar. Kovács Erika interjúja.

2021.11.27 16:38:12

Egyéb egyéni B. D. K.

A cseh szépség saját magára énekesként és fitneszmodellként is hivatkozik.

2021.11.26 23:27:57

Egyéb egyéni Munkatársainktól

Csökkent a létszám, számos szervezet kiesik – alapjaiban alakult át a Magyar Olimpiai Bizottság összetétele.

MOB
2021.11.23 10:18:47

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A két vívó jószolgálati nagykövetként is csatlakozott a közmédia idén jubiláló, 10 éves Jónak lenni jó! karitatív kampányához. (x)

pr
2021.11.24 09:40:16

Egyéb egyéni SZABÓ GÁBOR

Úszott, tornázott, túrázott, korcsolyázott. ● Bartók Bélát és a tanítványait is testedzésre biztatta.