Blazic tudja, hogyan úszhatja meg a Betis ellen a Fradi; a férfi kosárválogatott célja a vb-szereplés

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.11.23. 23:11
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Az utóbbi évek legjobb férfi kosárválogatottjának célja a világbajnokság. Ivkovics Sztojan együttese a héten induló selejtezőt több okból sem tudja, a legjobb összeállításában kezdeni, de a vírusfertőzést elkapó szövetségi kapitány nélkül is önbizalomtól duzzadva vág neki a kvalifikációnak.
Az utóbbi évek legjobb férfi kosárválogatottjának célja a világbajnokság.
Ivkovics Sztojan együttese a héten induló selejtezőt több okból sem tudja, a legjobb összeállításában kezdeni, de a vírusfertőzést elkapó szövetségi kapitány nélkül is önbizalomtól duzzadva vág neki a kvalifikációnak.

Már az ötödik fordulót játsszák a héten a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A keddi és szerdai mérkőzésekről minden, amit tudni érdemes – két oldalon.

Csütörtökön a Betis vendégeként lép pályára az Európa-ligában a Ferencváros. A szlovén középhátvéd, Miha Blazic Borbola Bencének elmondta, tudás és szerencse egészséges elegye kell ahhoz, hogy a hazai bajnokikhoz hasonlóan Sevillában is kapott gól nélkül végezzen a magyar bajnokcsapat.

Milák Kristóf kijött a karanténból, és indulni akar a rövid pályás vb-n. Az olimpiai bajnok úszó edzője, Virth Balázs úgy véli, védence messze van a tökéletes edzettségtől, de ha vízbe száll három hét múlva Abu-Dzabiban, akkor nyilván nyerni akar. Kovács Erika interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik