Kép: Korok Fatima egy hónapig beteg volt, de így is világbajnok lett

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.09.27. 16:28
Korok Fatima az idény utolsó merülésén világbajnoki címet szerzett szabadtüdős merülésben – ezt a világcsúcstartó magyar sportoló a hivatalos Instagram-oldalán jelentette be.

„Őszintén szólva egy hónap betegség után nem számítottam rá, épp úgy meglepett, mint amikor 2019-ben először szereztem aranyérmet. Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy Magyarország képviseletében aranyat nyerhettem, ráadásul kedvenc számomban” – írta a hivatalos Instagram-oldalán.„Őszintén szólva egy hónap betegség után nem számítottam rá, épp úgy meglepett, mint amikor 2019-ben először szereztem aranyérmet. Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy Magyarország képviseletében aranyat nyerhettem, ráadásul kedvenc számomban” – írta a hivatalos Instagram-oldalán.

„Csodálatos szezonom volt, boldog és büszke vagyok, és alig várom a következő fejezetet. Köszönöm mindenkinek, aki támogatott” – tette hozzá.

Korok Fatima júliusban történelmi világcsúcsot ért el a Bahama-szigetek közelében. A magyar sportoló 102 méterig jutva egy méterrel megjavította az AIDA szabályai szerinti szabadtüdős merülés eddigi abszolút rekordját.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik