Gyász: elhunyt a testébe olajat fecskendező testépítő

Vágólapra másolva!
2022.08.03. 15:48
Ötvenöt éves korában elhunyt az a testépítő, aki azzal vált ismertté, hogy a testébe olajat fecskendezett – Valdir Segatót az orvosok többször is figyelmeztették, hogy az életével játszik, ám ő nem volt hajlandó változtatni a szokásán.

Valdir Segato történetéről 2016-ban mi is hírt adtunk. Kisfiúként nagyon vékony volt, és sokat csúfolták. Egyszer úgy döntött, változtatni szeretne, így elkezdett konditerembe járni. Csakhogy az eredmény nem volt elég meggyőző neki,így amikor az egyik társa felkínált egy lehetőséget arra, hogy hamarabb megnőjön a karja, azonnal bólintott.Valdir Segato történetéről 2016-ban mi is hírt adtunk. Kisfiúként nagyon vékony volt, és sokat csúfolták. Egyszer úgy döntött, változtatni szeretne, így elkezdett konditerembe járni. Csakhogy az eredmény nem volt elég meggyőző neki,így amikor az egyik társa felkínált egy lehetőséget arra, hogy hamarabb megnőjön a karja, azonnal bólintott.


A testépítők körében jól ismert és elátkozott szintol olajat kezdte használni, amely befecskendezve mesterségesen fújja fel az izmokat – túlzott használata életveszélyes.

Valdir Segato 2016-ban (Fotó: mirror.co.uk)
Valdir Segato 2016-ban (Fotó: mirror.co.uk)

Az orvosok számos alkalommal figyelmeztették Valdirt, hogy súlyos következményei lehetnek a szokásának, de mindhiába… Segato azt mondta, tetszik neki az a fajta figyelem, amit kap: „Mindig Hulknak vagy Schwarzeneggernek hívnak, és ez tetszik. Megdupláztam a bicepszméretemet, de még nagyobb szeretnék lenni” – nyilatkozta 2016-ban.

Valdir Segato olajat fecskendezett a testébe (Fotó: mirror.co.uk)
Valdir Segato olajat fecskendezett a testébe (Fotó: mirror.co.uk)

A Daily Star Valdir Segato főbérlőjének beszámolójára hivatkozva arról írt, hogy halála napján légzési nehézségekre panaszkodva segítséget kért, rögtön kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik