Televízió: digis, sport tv-s és eurosportos arcok az M4-nél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.17. 16:05
Az élő közvetítések mellett majdnem harminc sportág magazinműsorát és archív felvételeket is kínál nézőinek a szombat reggel nyolc órától az ország legtöbb tévés szolgáltatójánál az alap csomagban fogható közszolgálati M4 Sport csatorna – derült ki az MTVA pénteki közleményéből.

„Ahogy a sport is sokszínű, a szerkesztőkkel igyekeztünk minden eszközt felhasználni, hogy a »tálalás« is változatos legyen. A magyar sportszövetségek bevonásával majdnem harmincféle sportági magazinműsorral, portrébeszélgetésekkel, archív és egyedi tartalmakkal garantáljuk, hogy az M4 több legyen, mint csak egy sportcsatorna" – idézi a közlemény Vobeczky Zoltánt, az MTVA sportfőszerkesztőjét.

Az M4 Sporton a tervek szerint hétköznaponként 16 óra és éjfél között, hétvégenként reggel hét órától a műsorfolyam részét képezik az élő közvetítések és magazinműsorok.

A stábban a régebb óta a Telesportnál dolgozó Bobák Róbert, Erdmann Mátyás, Gulyás László, Gundel Takács Gábor, Knézy Jenő, Mezei Dániel, Mohay Benedek, P. Fülöp Gábor, Petrovics-Mérei Andrea, Somogyi Diána, Szőke Viktória, Szujó Zoltán, Török Olivér, Ujvári Máté, Vobeczky Zoltán és Zelinka Ildikó mellé csatlakozik a DIGI Sporttól Berkesi Judit és Tihany Viktor, a Sport Tv-től Molnár Mátyás, a Sport Klubtól Zelenyánszky Balázs, s ott lesz az Eurosporttól már korábban megérkező Hajdú B. István és Székely Dávid, illetve a szintén exeurosportos Vásárhelyi Tamás is.

Az első hétvége fő dobásai az NB I-es mérkőzések lesznek, amelyek közül szombaton 18:00 órától az Újpest–Paks, 20.30-tól a Honvéd–Videoton, vasárnap 18:00 órától a Haladás–Ferencváros mérkőzést közvetíti az M4 Sport. A közlemény szerint „a forduló valamennyi mérkőzése felvételről adásba kerül az M4 Sporton.”

A második hétvége fő eseménye az F1-es Magyar Nagydíj lesz, a pénteki szabadedzések, az időmérő és a verseny mellett a betétfutamokat is élőben közvetíti az M4 Sport.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik