Csupasport: Fighters' Run Budapesttől kőhajításnyira áprilisban

GYŐRI FERENCGYŐRI FERENC
Vágólapra másolva!
2024.02.19. 14:39
Áprilisban indul a terepakadály-futó sorozat (Fotó: Babály Mónika)
A népszerű terep-akadályfutó sorozat az idei évet Budakalászon kezdi, és több kedvcsináló akcióval készül, hogy a versenyzők minden igényét kielégíthesse.

A 2024-es szezont a budakalászi Lupa-tónál kezdi a népszerű terepakadályfutó sorozat, a Fighters’ Run. A szervezők a jól megközelíthető, a fővárostól kőhajításnyira található új helyszínnel minden eddiginél több résztvevőre számítanak.

Az április 6–7-i hétvégén megrendezendő eseményen ezúttal rövidtávú egyéni- és csapatversenyen indulhatnak a versenyzők, és természetesen lesz Farkaskölykök-verseny is a 4–14 éves korosztálynak. Azoknak, akik még csak most ismerkednek az akadályfutás világával, a vasárnapi beavatásfutam nyújt jó lehetőséget, amelyen rövidített pályán, könnyített akadályok teljesítésével szerezhetik meg a befutóérmet a résztvevők. Az ő felkészülésüket edzéstervvel is segítik a szervezők, amelyre a rendezvény honlapján lehet feliratkozni. Azoknak, akik már jártak hasonló rendezvényeken, de a Fighters’ Run-t még nem próbálták ki, féláras akcióval készültek a szervezők – ez a kivételes lehetőség február végéig él, részleteket szintén a honlapon olvashatnak az érdeklődők.

További részletek: csupasport.hu

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik