Blogra futottunk: tíz kilométer, avagy a sikeres fuTÓkör!

Vágólapra másolva!
2023.04.20. 11:41
Blogszörfösünk jótékony céllal rendezett tíz kilométeres versenyen vett részt a csapattársakkal együtt a Rukkel-tónál, s annak is örülhetett, hogy többen dobogós helyen végeztek.

Dunavarsányban, a Rukkel-tónál rendezték meg néhány nappal ezelőtt a Plazma Pont jótékonysági futóversenyt, amelyen a Gyerefutni csapatból huszonkét fővel mérettük meg magunkat. A csapategységet szimbolizálta az egyenpólónk is, messziről kitűntünk a tömegből, főleg, mikor külön kört alkotva, Krátky Egon edző vezényletével közösen melegítettünk be a futamaink előtt. Több számban lehetett indulni, egyéniben, váltóban is, s bizony a csapattagok közül sokan lettek dobogósok, mi több, első helye(ke)t is sikerült megszerezni!

BARATRUNNING.COM
A szerző a Vérkör 75 kilométeres távját szerette volna 10 órán belül teljesíteni, edzője, Barát Gabi szerint a 9.5 óra is megcélozható volt. A hatvanadik kilométerig remekül, tervszerűen ment minden, de az esőzések miatti elterelés jelentős zavart okozott, plusz kilométerek és szintek jöttek az eredeti kihíváshoz, így a remek kezdet ellenére végül nem sikerült az álomidő.

21097KK.WORDPRESS.COM
Koffein Kapitány végre egy jót versenyzett a Helló, Pilis! terepversenyen, meglepően jól nyomta, minden probléma nélkül dagonyázott és száguldozott, még az esés sem rontott sokat az idején. A verseny elején még kedvetlen futó a végére átváltozott jókedvű, lelkes atlétává.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik