BLOGRA FUTOTTUNK Nehéz év után könnyebb futásokat!

Szalay HédiSzalay Hédi
Vágólapra másolva!
2021.12.30. 12:25
Meglehetősen csendes volt az ünnepek alatt a futóvilág, azonban blogszörfösünknek így is van mondanivalója – az új évben új kihívásokra készülhetnek azok, akik nap nap után futócipőt húznak.

Az év utolsó blogszemléjében nem terveztem évértékelőt írni, de 2021 mégsem múlhat el némi összegzés nélkül. Sajnos az évem futás szempontjából nem volt sikeres. A cél a szinten tartás lett volna, de még ezt sem tudtam abszolválni. Öt év után kihagytam az Ultrabalatont, és a másik kedvencem, a NightRun is nélkülem rajtolt el. Hogy miért alakult így? Szinte már hozzászoktam, hogy amint beállok a heti elvárt edzésmennyiségre, elkezdem élvezni a mozgást, mindig történik valami, ami miatt kényszerpihenő következik – úgyhogy azt, hogy most megint nem futhatok, sztoikus nyugalommal fogadtam.

21097KK.WORDPRESS.COM
Koffein kapitány évértékelő bejegyzésében rávilágít az elmúlt egy(-két) év futással kapcsolatos nehézségeire, amelynek eredője a térdízület-problémája. Gyakorlatilag a fellelhető összes gyógymódot kipróbálta már, és folyamatosan keresi a javulást segítő további módszereket, mert nagyon szeretne visszatérni a hosszabb távokhoz. Remélhetőleg hamarosan beérik ennek a rengeteg munkának a gyümölcse.

SZUFLAVEDER.HU
A szerző tavaly vágott bele a Kéktúra 1160 kilométeres távjának szakaszonkénti teljesítésébe, s 126 kilométert sikerült megtennie. Idén egyedül folytatta tovább, a tervezett 156 kilométeres táv teljesítéséhez a bemelegítésnek szánt szakaszt járta be, erről olvashatjuk a beszámolóját is. Természetesen a négy napra tervezett 156 kilométeres teljesítésről is várjuk a bejegyzést!


MIRŐL ÍR A FUTÓBOLOND?


Megfogadom, hogy...


KREMLICZA LEVENTE


CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik