Rakonczay Gábor: evezés mellé futókihívás

N. B.N. B.
Vágólapra másolva!
2020.01.23. 15:36
Péntek reggel indul útnak az extrém sportoló, hogy egy SUP hátán tudjon le 5200 kilométert az Atlanti-óceánon. Amíg ő evez, szurkolói futásokkal fejeznék ki támogatásukat.

Rakonczay Gábor és a Solo Transatlantic Sup Expedition hivatalosan 2020. január 24-én, magyar idő szerint reggel 6 órakor indul Gran Canaria szigetéről, Pasito Blanco kikötőjéből, hogy egy SUP-pal átszelje az Atlanti-óceánt, és elérje Antigua szigetét.

A szervezőktől kapott információ szerint az utazásról minden nap beszámolnak hivatalos Facebook-oldalukon keresztül, de érdemes az Instagram-oldalt is felkeresni a színes, képes tartalmakért. A csaknem két hónapig tartó expedíció során Rakonczay Gábor útját ezen a linken lehet napi szinten figyelemmel kísérni.

Mivel szenvedélyes ultrafutóról van szó, az evezés mellé a szervezők egy futókihívást hirdetnek. Arra buzdítják a támogatókat, barátokat, rajongókat, hogy amíg Rakonczay Gábor 5200 kilométert evez, addig itthonról vagy a világ bármely pontjáról szurkolói futással támogassák. A kilométereket közösen lehet gyűjteni a hivatalos szurkolói csoportban a Facebookon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik