Olimpiai selejtező előtt Nagyhét

L. Á.L. Á.
Vágólapra másolva!
2018.06.29. 09:35
Ha Tiszaújváros, akkor Triatlon Nagyhét, amely most szombaton rajtol, s amelynek csúcspontja a jövő hétvégi ITU világkupa, valamint ETU junior Európa-kupa. De addig is számos szabadidős tevékenység közül válogathatnak az érdeklődők.

Jövő hétvégén Tiszaújvárosban már a tokiói olimpia lesz a tét, hiszen a vasárnapi világkupaversenyen olimpiai kvalifikációs pontokat gyűjthetnek a világ legjobb triatlonosai, köztük a magyar elit tagjai, ám – szabadidős sportoldalként – nekünk sokkal érdekesebb az az egyhetes programsorozat, amellyel június 30. és július 8. között várják a szurkolókat, nyaralókat, érdeklődőket.

Húsz éve rendezik meg a Triatlon Nagyhét rendezvénysorozatot.

Ez a nyári hét nélkülözhetetlen a lakók életében, sokan ekkor veszik ki szabadságukat, hiszen igazi fesztiválvárossá alakul át Tiszaújváros.

Évről évre részvételi rekordok dőlnek meg a szabadidősport-rendezvényeken, a szervezők éppen ezért mindig bővítik, színesítik a palettát, a városban fellelhető sportágak mind bemutatkozási lehetőséghez jutnak.

S hogy miből válogathatnak az érdeklődők?

A program szombaton a Jabil 1/3 maraton nemzetközi utcai futóversennyel indul, amely befejező állomása a Jabil 3Próba rendezvénysorozatnak, de lesz evezősverseny, futó- és kerékpárosversenyek, extrém váltó, sakk, duatlonváltó, lábtenisz és streetball is. És hogy az este se teljen unalmasan, a felállított nagyszínpadon fellép az Anna and the Barbies, a Bikini, Király Linda és Király Viktor, a Hooligans, Zalatnai Cini, valamint Kasza Tibi és zenekara.

Bővebb információ: http://tiszatriatlon.hu/triatlon-nagyhet/

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik