A jobbhátvédek csak futni tudnak

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2012.10.07. 11:10
Vagy nem. Maxi Pereira inkább fogja magát, és 0-1-es állásnál úgy behúzza, hogy a Joao Pintón edződött portugál közönségnek is kicsurran...

Maxi Pereira goloVagy nem. Maxi Pereira inkább fogja magát, és 0-1-es állásnál úgy behúzza, hogy a Joao Pintón edződött portugál közönségnek is kicsurran a nyála. Megvan a szezon gólja? A meccs embere biztosan. Ahol Forlán, Suárez, vagy Cavani keveri elöl a katyvaszt, és hátul Coates, vagy Maxi Pereira ekkora gólokat ollóznak, ott biztos szerethető a válogatott.Maxi Pereira goloVagy nem. Maxi Pereira inkább fogja magát, és 0-1-es állásnál úgy behúzza, hogy a Joao Pintón edződött portugál közönségnek is kicsurran a nyála. Megvan a szezon gólja? A meccs embere biztosan. Ahol Forlán, Suárez, vagy Cavani keveri elöl a katyvaszt, és hátul Coates, vagy Maxi Pereira ekkora gólokat ollóznak, ott biztos szerethető a válogatott.

Ezek az uruguayi védők tudnak valamit.Tavaly a Liverpool védője, Sebastian Coates ollózott egy gólt a gyönyörűbbik fajtából a Queens Park Rangers ellen, most pedig a válogatott jobbbekkje, Maxi Pereira is villantott kicsit abból, hogy miért is szoktuk SuperMaxinak becézni:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik