Még hogy nincsen bíróbűnözés

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2012.08.11. 19:08
Láttam már pár Benfica meccset, de ilyet még nem. Proenca sporttárs is bekalkulálja a családi költségvetésbe a kenőpénzt, de ennyire látványosan...

Luisao Rio FerdinandLáttam már pár Benfica meccset, de ilyet még nem. Proenca sporttárs is bekalkulálja a családi költségvetésbe a kenőpénzt, de ennyire látványosan csak ritkán csinálja, és csak ha nagyon muszáj. Tovább után pusztító hülyeségről tesz tanúbizonyságot a Luisao-Fischer duó.Luisao Rio FerdinandLáttam már pár Benfica meccset, de ilyet még nem. Proenca sporttárs is bekalkulálja a családi költségvetésbe a kenőpénzt, de ennyire látványosan csak ritkán csinálja, és csak ha nagyon muszáj. Tovább után pusztító hülyeségről tesz tanúbizonyságot a Luisao-Fischer duó.

A Fortuna Düsseldorf-Benfica meccs félbeszakadt, ugyanis Fischer játékvezető a 39. percben egy reklamálást követően a földön maradt, majd a biztonság kedvéért levonult, és lefújta a mérkőzést.

Sajnos nevetni sem olyan egyszerű azonban ezen a szituáción, mint ahogy gondolnánk. Nem elég, hogy a szezon előtti utolsó edzőmeccsünket elszimulálta egy korrupt/hülye bíró, Luisao miatt is aggódhatunk, hogy nehogy kapjon egy hosszabb eltiltást egy FIFA-játékvezető bántalmazása miatt.

Az alaphangot egyébként az adta meg, hogy Javi Garcia három perc alatt a második sárgáját kapta meg, éppen egy labdás szerelés miatt. Az eset felvételei:

Más kérdés, hogy Luisao vajon miért ment ekkora rössel bele az ütközésbe?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik