Spurs: A türelem volt a kulcs Bale-hez – Mourinho beszólt a Realnak

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.03.03. 17:27
null
Gareth Bale végre régi formájában tündököl (Fotó: AFP)
A Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának menedzsere, José Mourinho szerint a Real Madridnál nem voltak elég türelmesek Gareth Bale-lel, aki most jobban játszik, mint korábban bármikor.

 

José Mourinho együttese legközelebb csütörtökön lép pályára az angol Premier League-ben, méghozzá a Fulham elleni városi derbin. A portugál menedzsert a találkozót megelőző napon az egyre jobb teljesítményt nyújtó Gareth Bale-ről kérdezték – azaz miért tartott ennyi ideig, hogy újra remekeljen a walesi.

Szokásához híven a szókimondó szakember elég kemény választ adott a riporternek.

„Nem tudom, kérdezzék a Real Madridot. Talán ha az ottani szakemberek válaszolnak, megértheti, miért tartott ennyi ideig. Talán a türelem volt a kulcsa mindennek” – nyilatkozta Mourinho.

Bale legutóbb a Burnley elleni angol bajnokin sziporkázott, a Tottenham trénere akkor is megdicsérte.

„Azt gondolom, nincs olyan edző a világon, aki ne játszatna egy jó formában futballozó Bale-t. Nincs egyetlen kivétel sem, ráadásul most jobban futballozik, mint korábban bármikor” – mondta a portugál a Sky Sportsnak.

Az tény, hogy a szélső valóban jó formát mutatott az elmúlt négy tétmérkőzésén, összesen hét gólból vette ki a részét – négyszer volt eredményes, s mellette három gólpasszt osztott ki.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik