MU: Moyes is Ferguson könyvét olvassa szabadidejében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.05. 12:04
null
Hogy is működött ez régen? – Moyes is kíváncsi az előd viselt dolgaira (Fotó: Daily Mail)
A Manchester United a Real Sociedad otthonában lép pályára ma este a labdarúgó Bajnokok Ligájában, a figyelmes angol zsurnaliszták pedig egy érdekes adalékkal szolgálták ki az információéhes manchesteri szurkolókat a keddi lapszámokban. Kiderült: a manchesteri menedzser, David Moyes a nagy előd, Sir Alex Ferguson önéletrajzi könyvét olvassa a  szabadidejében.

 

Moyest hétfőn fotózták le a csomagjával a manchesteri repülőtéren, és kiderült: a táskájában ott lapul Ferguson október végén kiadott önéletrajza.

Moyes a könyv megjelenésekor azt mondta, hogy nem tudja még, mikor, de időt fog szakítani az elolvasására. „Biztos vagyok benne, hogy amikor eljön az idő, el fogom olvasni. Emellett a munka mellett ugyanakkor nincs sok időnk, az egyértelmű” – nyilatkozta akkor a Ferguson-utód.

A könyv egyébként kiválóan fogy, rögtön a toplisták élére ugrott, és a nem irodalmi kategóriákban már az első heti eladások alapján csúcsot is döntött. Egy 14 évvel ezelőtt boltokba kerülő, Delia Smith által jegyzett szakácskönyv rekordját megdöntve 115 547 példányt adtak el belőle Angliában. Ferguson művéé mögött a korábbi miniszterelnök Tony Blair (92 ezer) és David Beckham (86 ezer) önvallomásának mutatói is jócskán elmaradnak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik