Man. City: örömlányokat fogadott, bajba került a védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.04.05. 16:54
null
„Ó, ez nagy hiba volt…” (Fotó: AFP)
Roppant kellemetlen ügybe keveredett a Manchester City jobbhátvédje, Kyle Walker. A 29 éves labdarúgó a múlt héten örömlányokat látott vendégül – erre vélhetően az átlagos hétköznapokon sem lenne büszke, ám a koronavírus-járvány idején, amikor minden arról szól, hogy tartózkodjunk a testi érintkezéstől, különösen nagy felelőtlenségre vall.

 

Walker egyik barátjával együtt múlt hét kedden, március 24-én látott vendégül két hölgyet a Manchesterhez közeli Hale-ben bérelt luxusházában. Walker másnap a közösségi médiában hívta fel a figyelmet az otthonmaradás fontosságára.

A sztorit a The Sun nevű bulvárlap után a Goal és a The Guardian is közölte. Miután fény derült a történtekre, Walker közleményt adott ki.

„Szeretném megragadni ezt az alkalmat, hogy nyilvánosan bocsánatot kérjek a múlt heti döntéseimért. Profi futballistaként felelős vagyok azért, hogy példát mutassak, így szeretnék elnézést kérni a családomtól, a barátaimtól, a klubomtól, a szurkolóktól és a nyilvánosságtól, hogy cserbenhagytam őket.”

Az esetről már a 48-szoros angol válogatott játékos klubja is tud.

„A Manchester City értesült az egyik bulvárlapban megjelenő, Kyle Walker magánéletét érintő hírről, amely szembemegy az Egyesült Királyság lezárási és távolságtartási szabályaival. A futballisták globális példaképek, stábunk és játékosaink is támogatták az Országos Egészségügyi Szolgálat (NHS) és az egyéb munkavállalók koronavírus elleni harcát. Kyle a cselekedeteivel megszegte az előírásokat. Csalódottan értesültünk a vádakról, Kyle bocsánatkérését is tudomásul vettük, belső fegyelmi vizsgálatot kezdeményezünk” – idézi a klub egyik szóvivőjét a The Guardian. A hírek szerint súlyos büntetés vár Walkerre.

Nem ez az első hasonló ügy a Manchester City háza táján, korábban 22 modellel ünnepeltek a játékosok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik