Chelsea: Manchesterben nyitott vendéglőt a mellőzött középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.01. 13:09
Éttermet nyitott Manchesterben Danny Drinkwater, a Chelsea középpályása. A lépés csak elsőre tűnik meghökkentőnek, ismerve a manchesteri topklubok és a londoni együttes rivalizálását, valójában viszont nagyon is kézenfekvő lépés. Drinkwater ugyanis Manchesterben született, családja nagy része pedig mind a mai napig a városban él.

„Az étterem hivatalosan is kinyitott. Remélem, hogy mindenki élvezni fogja ezt az elképesztő helyet. Megvalósult álom ez számomra, köszönhetően egy fantasztikus csapatnak" – írta az Instagram-oldalán a 28 éves, angol bajnok labdarúgó.„Az étterem hivatalosan is kinyitott. Remélem, hogy mindenki élvezni fogja ezt az elképesztő helyet. Megvalósult álom ez számomra, köszönhetően egy fantasztikus csapatnak" – írta az Instagram-oldalán a 28 éves, angol bajnok labdarúgó.

Drinkwaternek vigasz lehet az étterem megnyitása, ugyanis a labdarúgópályán kevés siker éri mostanság: a Chelsea-nél Maurizio Sarri vezetőedző egyáltalán nem számol vele, és egyetlen tétmérkőzésen jutott csak szóhoz az idényben.

 

@wearefoodwell .... The restaurant is officially open!! I hope everyone can enjoy this unbelievable place, it's a huge passion of mine and has been a dream made possible by a fantastic team. Thank you! #fillyaboots

18.3k Likes, 205 Comments - Danny Drinkwater (@dannydrinkwater) on Instagram: "@wearefoodwell .... The restaurant is officially open!! I hope everyone can enjoy this unbelievable..."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik