Championship: közvetlenül a mérkőzése előtt élesztették újra a védő édesapját

Vágólapra másolva!
2022.05.04. 13:44
null
Köszönetet mondott a mentősöknek Steve Cook (Fotó: AFP)
Tíz évig tartozott a Bournemouth kötelékébe Steve Cook, ám kedd este először ellenfélként tért vissza a Vitality Stadionba, méghozzá azért, hogy újdonsült csapatával, a tabella harmadik helyén álló Nottingham Foresttel megakadályozza a „cseresznyék” feljutását a Premier League-be. Ez nem sikerült nekik, a hazaiak 1–0-ra nyertek, így az utolsó kör előtt bebiztosították helyüket a bajnok Fulham mögött. A mérkőzés után Cook tudatta, hogy édesapja szívrohamot kapott, és a helyszínen tartózkodó mentősök mentették meg az életét.

 

A vérző fejsérülése miatt többször is ápolásra szoruló Steve Cook érzelmes estén van túl: jelenlegi csapatával vereséget szenvedtek a Bournemouthtól – amelynek korábban csapatkapitánya is volt –, így rájátszásra kényszerültek.

Mindez eltörpül amellett, hogy a 31 éves játékos szívrohamot kapó édesapját újra kellett éleszteni a mérkőzés előtt. Hála a mentősök gyors reakciójának, nem történt tragédia.

„Először is gratulálok a Bournemouthnak a feljutáshoz. Mindazonáltal köszönetet kell mondanom a mérkőzést biztosító mentősöknek. Édesapám közvetlenül a találkozó előtt szívrohamot kapott, de szerencsére újra tudták éleszteni. Örökké hálás leszek a tetteikért!” – írta a Twitter-oldalán Cook.


CHAMPIONSHIP
A 33. FORDULÓBÓL ELMARADT MÉRKŐZÉS
Bournemouth–Nottingham Forest 1–0
(K. Moore 83.)
Az élcsoport: 1. Fulham 90 pont, 2. Bournemouth 85, 3. Nottingham 79, 4. Huddersfield 79, 5. Sheffield United 72, 6. Luton 72, 7. Middlesbrouh 70, 8. Millwall 69

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik