Arsenal: a pénz helyett Wenger jövője dönthet Özil maradásáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.20. 12:45
Mesut Özil, az angol élvonalbeli Arsenal német válogatott labdarúgója még nem írta alá a londoni klub szerződéshosszabbítási ajánlatát.

A goal.com úgy tudja, a világbajnok középpályás – aki szerdán pályafutása első mesterhármasát szerezte a Ludogorec elleni Bajnokok Ligája-találkozón (6–0) – arra vár, hogy kiderüljön, mi lesz Arsene Wenger, az Arsenalt húsz éve irányító francia menedzser sorsa.goal.com úgy tudja, a világbajnok középpályás – aki szerdán pályafutása első mesterhármasát szerezte a Ludogorec elleni Bajnokok Ligája-találkozón (6–0) – arra vár, hogy kiderüljön, mi lesz Arsene Wenger, az Arsenalt húsz éve irányító francia menedzser sorsa.

Özil jelenlegi szerződése a 2017–2018-as idény végéig szól, a londoni klub által kínált szerződéssel pedig az Arsenal legjobban kereső futballistája lehet – ha aláírja a 28 éves játékos, aki 2013 óta erősíti az „ágyúsokat”.

Ám nem az anyagi motiváció Özil elsődleges szempontja, sokkal inkább Wenger, aki három éve telefonon győzte meg az akkor még a Real Madrid kötelékeihez tartozó Özilt, hogy szerződjön Londonba. A 83-szoros válogatott játékos többször hangsúlyozta, Wenger személye kulcsfontosságú tényező abban, hogy az Arsenalban futballozik.

A Goal információja szerint Wenger asztalán is ott van a szerződéshosszabbítási ajánlat, ám a 66 esztendős szakember kivár a szezon végéig döntésével. Wenger mostani szerződése az évad végén, azaz 2017 júniusában lejár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik