Felkészülés: a Chelsea 3-0-ról kapott ki a Man. Citytől - videó

Vágólapra másolva!
2013.05.24. 09:57
null
A két együttes szombaton New Yorkban is megmérkőzik egymással
A kétmeccses egyesült államokbeli turné első felvonásán a friss El-győztes Chelsea háromgólos vezetés után kapott ki a szintén angol Manchesher Citytől. A mérkőzést St. Louisban játszották, a két együttes a bevételt az oklahomai tornádó károsultjainak ajánlotta fel.
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
CHELSEA–MANCHESTER CITY 3–4 (2–0)
CHELSEA: Cech (Blackman, 61.) – Ivanovics (P. Ferreira, a szünetben), Christensen, G. Cahill (David Luiz, a szünetben), A. Cole – Mikel, Loftus-Cheek (Ake, 80.) – Azpilicueta (Ramires, a szünetben), Mata (Oscar, a szünetben), Benajun (Marin, 61.) – Ba (Torres, a szünetben).
MAN. CITY: Hart – Zabaleta (Maicon, 55.), Kompany (Richards,a szünetben), Rekik, Clichy – J. García, Y. Touré (Huws, a szünetben) – Rusnák (Milner, 55.), D. Silva (Nasri, a szünetbent), Agüero (Dzeko, a szünetben) – Tévez.
Gólszerzők: Ba (15.), Azpilicueta (44. – 11-esből), Oscar (54), ill. J. García (61.), Dzeko (64., 85.), Richards (90.)

A 48 263 fizető néző azt láthatta, hogy Demba Ba vezető gólját követően még a szünet előtt Cesar Azpilicueta büntetőből növelte kettőre a londoniak előnyét, ami a fordulást követően háromra nőtt, miután Oscar is betalált Joe Hartnak.

A folytatásban azonban feléledt a Manchester City: a második félidő közepén négy perc alatt előbb felzárkózott egygólos hátrányra, majd a hajrában öt perc alatt újabb duplát összehozva már fordított is.

A Cityben Edin Dzeko duplázott – övé volt a második, majd az egyenlítő találat –, míg a döntés a hozzá hasonlóan szintén a szünet után beálló Micah Richardsra maradt.

A két együttes szombaton New Yorkban, a Yankees Stadionban ismét megmérkőzik egymással, az apropót a New York City FC megalakítása adja. Utóbbi 2015-től csatlakozik az MLS-hez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik