A Chelsea lemosta a pályáról Kevin McCabe kínai együttesét

Vágólapra másolva!
2008.07.26. 16:13
Az angol élvonal (Premier League) legutóbbi ezüstérmese, a Chelsea gálaelőadást rendezett Kevin McCabe együttese, a Csengtu Blades ellen. A „kékek” barátságos, felkészülési mérkőzésen 7–0-ra verték meg a kínai csapatot.
A kép csalóka: nem nőtt a kínai csapat az angol fölé
Fotó: Reuters
A kép csalóka: nem nőtt a kínai csapat az angol fölé
A kép csalóka: nem nőtt a kínai csapat az angol fölé
Fotó: Reuters
A kép csalóka: nem nőtt a kínai csapat az angol fölé

Újabb magabiztos győzelemmel hangolt a Premier League 2008–09-es szezonjára az új edzővel (Luiz Felipe Scolarival) készülő Chelsea.

A „kékek” – elsősorban Joe Cole remek játékának köszönhetően – 7–0-ra verték meg a Csengtu Blades együttesét.

A könnyed nyár esti összecsapáson szinte mindenki betalált a Chelsea együtteséből, ám a beszámolók alapján a termésből két gólt vállaló Joe Cole volt a Chelsea legjobbja a Ferencváros tulajdonosa, Kevin McCabe kínai csapata ellen.

A néhány nappal korábbi edzőmérkőzéshez képest (a Kuangcsou Pharmaceutical ellen 4–0-ra nyert a Chelsea) más taktikai hadrendben küldte pályára tanítványait Scolari. Ezúttal három középpályással (Deco, Essien, Lampard) kezdett a Chelsea, míg Obi Mikel pihenőt kapott. Elöl pedig Shaun Wright-Phillips, Salomon Kalou és Nicolas Anelka rohamozta a kínai kaput, amíg pályán voltak.

Legközelebb kedden lép pályára a Chelsea, egy malajziai tizenegy ellen, majd Oroszországba utazik a csapat, ahol egy moszkvai tornán vesz részt.

BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS

EREDMÉNY
Csengtu Blades–Chelsea 0–7 (Anelka 15., S. Kalou 31., Lampard 38., J. Cole 55., 82, Di Santo 65, Wright-Phillips 84.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik