Capello visszahívná Scholest és Carraghert a válogatottba

Vágólapra másolva!
2008.05.11. 18:07
Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az angol Labdarúgó Szövetség minimális célként a legjobb négy közé jutást tűzte ki célul a csapat elé. Így érthető, hogy Capello már most a dél-afrikai vb-re koncentrál.
Capello örülne a két rutinos játékos visszatérésének
Fotó: Action Images
Capello örülne a két rutinos játékos visszatérésének
Capello örülne a két rutinos játékos visszatérésének
Fotó: Action Images
Capello örülne a két rutinos játékos visszatérésének

Bár az angoloknak nem sikerült kijutni a hamarosan rajtoló Európa-bajnokságra, legalább akkora erővel dolgoznak, mint a résztvevő csapatok. Nem csoda, hiszen az angliai szurkolók aligha bocsátanák meg, ha a 2010-es világbajnokságra sem kvalifikálná magát a válogatott.

A Fabio Capello által vezérelt csapat május végén és június elején játszik barátságos mérkőzéseket, amelyre hamarosan bő keretet kell hirdetnie a mesternek.

Vasárnapi nyilatkozatában arról számolt be az olasz tréner, hogy a válogatottbeli szerepléstől már visszavonult Paul Scholes és Jamie Carragher rutinjára is számítana a válogatottban.

„Scholes és Carragher is remek játékos, mindkettő előtt nyitva áll az ajtó.”

„Találkozni fogok mindkettőjükkel, hogy megpróbáljam őket meggyőzni a visszatérésükről. Szeretném, ha újra játszanának az angol válogatottban, de természetesen senkit sem lehet kényszeríteni, így minden rajtuk múlik” – tette hozzá Capello.

A harminchárom éves Scholes még 2004-ben, míg a harmincegyedik életévében járó Carragher tavaly nyáron döntött úgy, hogy a továbbiakban már csak klubcsapatára kíván koncentrálni.

Mindkét játékost próbálták már meggyőzni a visszatérésről, de kitartottak döntésük mellett, így Capellónak nem lesz könnyű dolga.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik