Sajtótájékoztatón cáfolta ügynöke állításait Henk ten Cate

Vágólapra másolva!
2007.10.05. 14:31
Sajtótájékoztatót hívott össze péntek délutánra Henk ten Cate. Az Ajax edzőjét a Chelsea-vel hozták hírbe, de ő úgy nyilatkozott, hogy maradni akar Amszterdamban.

A Voetbal International internetes oldala csütörtökön hozta nyilvánosságra, hogy Henk ten Catét, az Ajax Amsterdam edzőjét a Chelsea szeretné szerződtetni. Londonban a menedzserré előlépett Avram Grant helyére vitték volna sportigazgatónak.

A híreket megerősítette Sigi Lens, Henk ten Cate ügynöke is, aki a Sunnak úgy nyilatkozott, hogy mindenben megegyeztek a Chelsea-vel, már csak a két klub megállapodása van hátra.

Ten Cate azonban cáfolta Lens nyilatkozatát. A holland szakvezető péntek délután sajtótájékoztatót hívott össze, ott elmondta, hogy nincs alapja a Chelsea-vel kapcsolatos híreknek, nem költözik Londonba.

„Maradok, ki akarom tölteni a 2008 nyaráig szóló szerződésemet, és bajnokságot akarok nyerni a klubbal.” – mondta Henk ten Cate.

A szakvezetőnek a nemzetközi porondon már nem lehetnek tervei, ugyanis előbb a BL-selejtezőben buktak el, majd a Dinamo Zagreb elbúcsúztatta őket az UEFA-kupától is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik