John Obi Mikel: A Chelsea jobb, mint a Manchester United!

Vágólapra másolva!
2007.05.05. 13:27
John Obi Mikel szerint a Chelsea jobb csapat, mint az angol labdarúgó-bajnokságot vezető Manchester United, csak a balszerencse számlájára írható, ha nem tudja megvédeni címét. A nigériai középpályás szerint a „kékek” eredményeit rendszeresen befolyásolták a sérülések.
John Obi Mikel lát esélyt a fordulatra
John Obi Mikel lát esélyt a fordulatra
John Obi Mikel lát esélyt a fordulatra
John Obi Mikel lát esélyt a fordulatra

Szavazás

Ön szerint ki lesz az angol bajnok 2007-ben?

Írja be az itt látható számot!
„Megérdemeljük a bajnoki címet, mert keményen és eltökélten dolgoztunk. Ráadásul sokszor sújtottak bennünket sérülések és más dolgok” – jelentette ki a fiatal futballlista.

John Obi Mikel hozzátette: a United többször is szerencsés volt a mostani szezonban.

„Nekünk meg kellet birkóznunk a sérülések miatti gondokkal. Összességében azt kell mondanom: jobb csapatot alkotunk. Teljesítményünk alapján megérdemelnénk az újabb bajnoki címet” – mondta a 20 éves nigériai játékos.

A tehetség a mostani szezonban 19 bajnokin jutott szóhoz, gólt nem szerzett, egyszer kiállították.

„Minden angol klubnál több mérkőzésünk volt, de még így bizonyítjuk, minden körülmény között képesek vagyunk a győzelemre. Már csak három találkozónk van hátra, de biztos vagyok abban, a bajnoki cím a Stamford Bridge-en marad. Megérdemeljük! – szögezte le magabiztosan a középpályás.

A listavezető Manchester United szombaton 13:45 órától a Manchester City vendége lesz, míg az öt pontos hátránnyal második helyen álló Chelsea vasárnap 17 órától az Arsenal stadionjában vendégeskedik. Szerdán este a Stamford Bridge-en találkoznak a "kékek" és a "vörös ördögök".

„Látok esélyt arra, hogy riválisunk botlik, hiszen a labdarúgásban minden megjósolhatatlan. Bármikor történhetnek váratlan dolgok” – jelentette ki a nigériai reménység.

John Obi Mikel tavaly nyár óta szerepel a Chelsea-ben, miután szentesítették szerződését. Korábban ugyanis aláírt az MU-hoz is, de később meggondolta magát, s azt állította, erőszakkal kényszerítették a kontraktus elfogadására. A londoniak jelentős kompenzációt fizettek a „vörös ördögöknek”.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik