Itt van Amerika
I. SZ.
2021.05.10 20:47 Frissítve: 2021.05.10 23:14

NFL: Tebow visszatér – irányító helyett tight end lesz

Sajtóhírek szerint közel áll az NFL-es visszatéréshez Tim Tebow, a Denver Broncos és a New York Jets korábbi irányítója, aki második nekifutásra tight end poszton kaphat lehetőséget a Jacksonville Jaguarsnál.

Tim Tebow tight endként kezdené újra NFL-karrierjét, egyetemi edzője ad neki lehetőséget (Fotó: AFP)

Tebow 2010-ben és 2011-ben a Denver irányítója volt, második évében a rájátszásba jutott a Broncosszal, a Pittsburgh ellen hosszabbításos győzelemre vezette csapatát.

A Jetsnél kevés játéklehetőséget kapott, majd megfordult Philadelphiában és a New Englandnél is, de egyik klubban sem lépett pályára. Utána kommentátorként dolgozott egyetemi futballmérkőzéseken, 2016-tól 2020-ig pedig a New York Mets baseballcsapathoz került, de az MLB-ben nem kapott lehetőséget.

Idén februárban bejelentette, hogy felhagy a baseball-lal, elhatározta, hogy visszatér a futballpályára – ám már nem passzolja, hanem inkább elkapja a labdákat, vagy éppen blokkol a társak előtt, ahogy egy jó tight endhez illik.

Egyetemi futballedzője, Urban Meyer – akinek irányításával rendkívül sikeres, országos szupersztár irányító volt a Florida Gators együttesénél – a Jacksonville vezetőedzőjeként szívesen látta a csapatnál próbajátékon, és sajtóhírek szerint Tebow meggyőzte őt. Állítólag a Jaguars egyéves szerződést kínál Tebow-nak, a megállapodás egy héten belül hivatalossá válhat.

2022.08.16 22:49:07

Amerikai sportok MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. A zene segít a sportolóknak csökkenteni a fáradtságérzetet, növeli a fájdalomtűrő képességüket, valamint javítja a hangulatukat és a motivációjukat. Ezenkívül a megfelelő zenét hallgató sportolók könnyebben ki tudják zárni a pánik és az aggodalom érzését.

2022.08.03 23:20:00

Amerikai sportok MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. »A legsikeresebb sportmenedzserek keményen dolgoznak azon, hogy elsajátítsák ezt az alapvető sportvezetői készséget. Legalább azt tudniuk kell, mikor fogják be a szájukat.«

2022.07.02 23:25:44

Amerikai sportok BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Paolo Maldini vagy Joe Sakic diadala persze nem csupán Milan- vagy Colorado-szurkolóként örömteli hír, azt bizonyítja, hogy sokkal édesebb a siker íze, ha egy klubikon, a teljes pályafutását ott töltő sportoló támaszt fel egy csapatot, amiben bizonyosan óriási szerepe van az érzelmi kapocsnak, az elkötelezettségnek is.

2022.06.19 21:14:51

Amerikai sportok S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Egy olyan (sport)vállalkozásban, ahol a személyi döntésekben az ötvenszázalékos sikerarány előtt már kalapot emelnek, ez különösen figyelemre méltó válogatás volt.

2022.06.17 07:19:23

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

A Celtics csak kapaszkodni tudott a nagydöntő hatodik meccsén • Stephen Curry lett az MVP.