NFL: Antonio Brown nem áll le, ismét beleállt Tom Bradybe

Vágólapra másolva!
2022.10.26. 15:24
A Super Bowl-győztes elkapó, Antonio Brown újból kifigurázta volt csapattársát, Tom Bradyt a Twitter-oldalán. Ezúttal pólókat kezdett árusítani, amiken Brady modell felesége, Gisele Bündchen látható Brown karjaiban – hívta fel a figyelmet a totalprosports.com.

Tampában töltött éveik alatt Tom Brady és Antonio Brown igazán közel kerültek egymáshoz. A Buccaneers irányítója többször kiállt csapattársa mellett az elkapót körülvevő botrányoktól függetlenül. Mindezek ellenére Brown, a kirúgását követően megállás nélkül támadja a hétszeres Super Bowl-győztest a közösségi média felületein.


A jelenleg szabadon igazolható Brown az utóbbi hetekben rendre viccet űz Brady és Bündchen viharos házasságából különböző mémekkel, viszont most ennél is durvább lépésre szánta el magát. Olyan pólókat dobott piacra, amiken a modellel összeölelkezve ünneplik a győzelmet az 55. Super Bowlon. Ha ez nem lenne elég, a pólók eladásából befolyt összeget apa nélkül felnőni kényszerült gyerekeknek ajánlja fel, ezzel szintén Bradynek üzenve, miután sokan támadták, hogy kevés időt tölthet a gyerekeivel, mivel még 45 esztendősen is nekivágott még egy idénynek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik