NFL: Bryce Young az 1/1-es, de három irányító is elkelt a top 4-ben a drafton

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.04.28. 10:21
null
Bryce Young lett az 1/1-es (Fotó: Getty Images)
Magyar idő szerint péntek hajnalban tartották meg a tengerentúli amerikaifutball-liga, vagyis az NFL éves játékosbörzéjét, a draftot, amelyen szokás szerint született jó pár meglepetés – de nem az 1/1-est illetően. 


A Carolina Panthers – amely hetekkel ezelőtt felcserélt a Chicago Bears helyére – az első kör első választásával behúzta az idei év legtehetségesebbnek tartott irányítóját, Bryce Youngot. A fiatal QB máris beírta magát a történelembe, hiszen minden idők legalacsonyabb NFL-irányítója lett.

 

Ezután a Houston Texans is irányítót választott, méghozzá a hónapokkal ezelőtt 1/1-re várt C. J. Stroudot, hogy aztán hatalmas meglepetésre felcseréljen, s a harmadik pozícióban is ő válasszon. A houstoniak itt behúzták Will Anderson Jr. passzsiettetőt.

Ezt követően az Indianapolis Colts lecsapott a harmadik számú irányítóígéretre, Anthony Richardsonra, míg az ötödik helyen Devon Witherspoon személyében egy cornerbacket választott a Seattle Seahawks.

Meglepetést okozott a Super Bowl-vesztes Philadelphia Eagles, amely felcserélt a 9. helyre egy belső védőfalemberért, de trédelt az Arizona Cardinals is, még korábban az 1/6-ra.

ÍME, A TELJES LISTA AZ ELSŐ KÖRBŐL:


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik