NFL: Mac Jones berágott a New England edzői stábjára – videó

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2022.12.02. 10:34
null
Mac Jonesból hónapok frusztrációja fakadt ki a kamerák előtt (Fotó: Getty Images)
Amint arról korábban beszámoltunk, a Buffalo Bills magabiztos győzelmet aratott a New England ellen. A Patriots irányítója, Mac Jones a kamerák előtt adta Matt Patricia támadójátékokat hívó edző tudtára, hogy ne rövid passzokkal operáljanak, amikor a csapat hátrányban van.

Mac Jones, a New England Patriots másodéves irányítója nagyon frusztráló szezont teljesít idén a Patriots csapatában, és a benne lévő feszültség a Buffalo elleni mérkőzés végén tört ki.

A New England 24–7-es hátrányban vezetett egy 17 játékból, 5 perc és 45 másodpercig tartó támadósorozatot a negyedik negyedben, amely során csupán 60 yardot tudtak szerezni, a támadást pedig egy három pontot érő mezőnygóllal zártak. A pályáról lefelé jövet Jones kifakadt, hogy miért haladnak ennyire rövid passzokkal – amelyek inkább futójátéknak felelnek meg – a pályán, amikor a csapat három labdabirtoklásnyi hátrányban van.

„Dobjuk már a ...ott labdát! A ...ott futójáték ..ar!”

Matt Patricia korábban soha nem hívott játékokat egy csapat támadósora számára, és a bostoni média szerint volt is feszültség a játékos és a csapat között. A Patriots az utolsó helyen áll az AFC Keleti csoportjában.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik