MTI
R. P.
2023.05.25 21:58 Frissítve: 2023.05.25 23:11

Női vízilabda: Keszthelyi hosszú távra tervez Spanyolországban

Keszthelyi Rita, a CN Mataró női vízilabdacsapatának magyar válogatott játékosa megtalálta számításait klubjával, így hosszútávra tervez Spanyolországban.

Keszthelyi hosszú távra tervez Spanyolországban (Fotó: Török Attila)

 

Az Európa-bajnok, valamint világbajnoki ezüst- és olimpiai bronzérmes játékos tavaly nyáron nyolc év után igazolt az UVSE-től a Mataróhoz, most pedig egy évvel hosszabbította meg szerződését a Szuperkupa-győztes együttessel, amely ebben a szezonban három döntőt is elveszített – Bajnokok Ligájában, a Spanyol Kupában és a bajnokságban – a Sabadell ellen.

„Talán jövőre összeszokottabb lesz a csapat, és remélem, hogy az erősítés, az új igazolások beváltják majd a hozzájuk fűzött reményeket” – mondta az M1 aktuális csatorna megkeresésére Keszthelyi, aki jelenleg már a világbajnoki felkészülésre koncentrál a válogatottal.

„Mindenkinek az a célja, hogy négybe kerüljön és aztán döntőbe, mi is ezt szeretnénk elérni, de a női mezőny nagyon-nagyon szoros. Bármi megtörténhet, nekünk pedig meccsről meccsre kell építkeznünk aztán majd meglátjuk, mi sül ki belőle” – tette hozzá a 31 éves sportoló, akinek meggyőződése, hogy azért tudtak eddig a válogatottal kiemelkedően teljesíteni, mert mindig csak a soron következő mérkőzésre koncentráltak.

„Természetesen az a hosszútávú célunk, hogy a következő három világversenyen, a két világbajnokságon és az Európa-bajnokságon megszerezzük a kvótát” – zárta gondolatait Keszthelyi Rita.

2023.05.24 00:42:32

Vízilabda nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Nincsenek légiósok, a gárda fiatal, sok van még benne. Ezt már az edző, Szivós Márton mondta, aki hihetetlenül hálás a fiúknak, hogy partnerei voltak mindenben. Ez egyébként oda-vissza igaz, másként nem lehet. Kétségtelen, ha siker van, akkor minden szép és jó, de a Honvéd-pólósokon most tényleg nem lehet fogást találni.

2023.04.22 10:38:52

Vízilabda nemzetisport.hu

Zákonyi S. Tamás 149 perces alkotása a magyar vízilabdázás legutóbbi dicső korszakát mutatja be.

2022.11.29 23:54:35

Vízilabda nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Csapó Dudi érett felnőttként futballban, teniszben, politikában, bármiben képes volt zavarba ejtő módon megközelíteni témákat, látványos, új magyarázattal, ötlettel, és mindehhez sztentori hangján olyan kedélyesen előadott, mégis határozott érvrendszerrel szolgált, hogy az ember csupán biccentett: végül is, miért ne?

2022.11.07 00:04:20

Vízilabda nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A negyedik negyedben gyalázatos volt a bíráskodás.

2022.11.07 00:09:42

Vízilabda nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Amelyhez hozzátartozik – persze most már könnyű a fülbesúgás –, hogy a sportágban nem igazán pártolták az elnök vezetési módszerét, a pénzügyi helyzet még az elnökségi tagok előtt sem volt teljesen tiszta, átlátható – ahogy összefoglalták, persze már Vári lemondása után.