Sportrádió: Az első félidőben a Szolnok képviselt mindent, amit vízilabdának lehet nevezni – Varga Dániel

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.03.03. 18:21
Varga Dániel szerint a következő meccseken látszik majd igazán, mennyire sikerült jól a hosszú felkészülés (Fotó: Dömötör Csaba)
Címkék
A Sportrádió Hazafutás című műsorában, vasárnap a férfi vízilabda-bajnokság rájátszásának középszakasza után megszólaltak a Jansik testvérek, Szívós Márton és Varga Dániel is.

 

„Jó érzés mindig visszatérni, nehéz mérkőzést játszottunk egy hosszú utazást követően, de ettől fejlődünk. Azt gondolom, hogy sokkal gyorsabbnak kell majd lennünk, nem is mozgásban, hanem inkább fejben” – értékelte a Szeged elleni győzelmet a Ferencváros válogatott játékosa, Jansik Szilárd.

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA TEKINTEHTŐ MEG!

Jansik Szilárd testvére, Jansik Dávid szintén győzelemmel tért vissza a bajnokságba, csapata, a Szolnok 15–13-ra győzte le a forduló rangadóján az OSC-t.

„Nagyon hosszú felkészülés előzte meg ezt a meccset. A lélektani előnyt egyszer sajnos átadtuk az OSC-nek, de sokat elmond a csapatról, hogy vissza tudtuk venni az irányítást” – foglalta össze a találkozót a háromszoros magyar bajnok.

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG!

Az OSC vezetőedzője, Varga Dániel így értékelte a rangadót: 

„Az első félidőben a Szolnok képviselt mindent, amit vízilabdának lehet nevezni. Rengeteg dologban hibáztunk, de szünet után össze tudtuk szedni magunkat. A következő meccseken látszik majd igazán, hogy mennyire sikerült kihasználnunk a hosszú pihenőt.”

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG!

Szívós Márton, a Honvéd vezetőedzője elsősorban azt emelte ki, hogy a Vasas elleni párharcuk mára már rangadóvá nőtte ki magát:

„Azt láttam a játékosaimon, amit szerettem volna, boldoggá tett nézni a játékukat. Mind a két csapat igazság szerint a harmadik negyedben érkezett meg igazán, és utána már nem esett annyi gól, mint a mérkőzés elején.”

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik