Külhonból erősödő magyar sport; Vas Kata Blanka: csoda a tokiói buckákon

Vágólapra másolva!
2021.07.27. 23:07
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

• Tokióban hét sportolónk van, aki nem Magyarországon látta meg a napvilágot. A magyar sport aranytartalékát jelenthetik a jövőben is a külhoniak, akik közül a múltban rengetegen gazdagították az anyaországot, sokan viszont csak az országuknak szerezhettek dicsőséget...
• Tokióban hét sportolónk van, aki nem Magyarországon látta meg a napvilágot.
A magyar sport aranytartalékát jelenthetik a jövőben is a külhoniak, akik közül a múltban rengetegen gazdagították az anyaországot, sokan viszont csak az országuknak szerezhettek dicsőséget...

• Egy 19 éves magyar lány okozta a tokiói hegyeikerékpáros-verseny szenzációját. Vas Kata Blanka negyedik helyétől igenis el kell ájulni – főleg, ha belegondolunk, milyen sikerek várnak még a „Vas Ladyre”.

• Siklósi Gergely újra itthon. Tokiói ezüstérmesünket síró-nevető-ünneplő tömeg fogadta Ferihegyen. Riport a fehér arannyal hazaérkező párbajhősről.

• A Ferencváros kettős győzelemmel jutott tovább a labdarúgó BL selejtezőjében. Kétoldalas tudósítás a Zalgiris Vilnius elleni visszavágóról, amelyben eldőlt, hogy valamelyik európai ligában már biztosan csoportkörös lesz a magyar bajnok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik