Família Kft: Serena szerint ez Grand Slam

G. G.G. G.
Vágólapra másolva!
2003.01.25. 13:57
Címkék
Serena nyerte a családi csatát
Serena nyerte a családi csatát
Serena nyerte a családi csatát
Serena nyerte a családi csatát
Serena nyerte a családi csatát
Serena nyerte a családi csatát
Létrejött a Serena Slam, azaz az ifjabbik Williams-nővér egymás után mind a négy nagy nemzetközi tornát megnyerte. Miután Párizsban, Londonban és New Yorkban 2002-ben nyert, az Ausztrál Nyílt Nemzetközi Teniszbajnokságot pedig ma nyerte meg, nem írhatjuk, hogy övé a Grand Slam. Serena persze a döntő után amondó volt, ez részletkérdés, ő biz mostantól a legnagyobb teniszezőnők közé sorolja magát. Kár is vitatkozni vele.

Mostanság mi is csupán egy, majdnem ilyen kiváló ütőforgató hölgyet ismerünk – a nővérét. Külcsínüket tekintve is kevés a különbség, és tenisztudásukban is testvéries harmónia mutatkozik. Melbourne-ben szombatra virradóra például egyaránt 16-16 játékot nyertek – Serena személyében – mégis győztest hirdethettek közöttük.

Az eredményjelző 7:6, 3:6, 6:4-et mutatott a húg javára a 2 óra 22 perces csata után, ám a statisztikák több tekintetben a nővért pártolták, aki kevesebb ki nem kényszerített hibát vétett, leggyorsabb szervája is sebesebb volt, mégis veszített. Egy nappal korábban persze párosban győztek, úgyhogy ő sem maradt siker híján.

Venus családi teniszparti végén jó testvérként fejet hajtott Serena előtt, s úgy nyilatkozott: a jobb koncentrálóképesség, a mentális tudás döntött a kedves rivális javára. Lelke mélyén csak azt fájlalhatta, hogy a hugica épp a felette aratott diadallal előzte meg a GS-győzelmeket tekintve: Venus négy elsősége mellett Serena immár ötöt jegyez.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik