Nacer Chadli bejelentve + egyéb hírek

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2013.07.27. 10:07
A hivatalos bejelentéseket sosem sieti el a Klub - kétlem, hogy volt olyan szurkoló, aki ne lett volna még tisztában azzal, hogy Nacer Chadli nálunk...

A hivatalos bejelentéseket sosem sieti el a Klub - kétlem, hogy volt olyan szurkoló, aki ne lett volna még tisztában azzal, hogy Nacer Chadli nálunk folytatja. Ha igaz, akkor a végső tollvonások még csak most kerültek a szerződésre - annak ellenére, hogy legfrissebb belgánk párszor már a csapattal edzett Hong-Kongban.

Magas, gyors, gólerős szélső - örvendezzünk!

Chadli is csak most tette le a credot a twitterén, miszerint mindent meg fog tenni azért, hogy minél boldogabbak legyenek a Spurs-szurkolók. Azt is hozzáteszi, hogy "öt évig vagy tovább" Spurs-játékos lesz. Remélhetőleg el fog lesni pár dolgot Bale-től amíg egy csapatban játszanak (ami ugye tarthat egy évig, de akár tovább is).

Lehet találni szép kis videókat Nacerről a youtube-on, de engem leginkább egy Alkmaar ellen szerzett csodás emelése fogott meg. Főképp azért mert egyszerre tanúskodik gyors helyzetfelismerő készségről, tökéletes technikáról ill. egy egészséges adagnyi önbizalomról:

Igazi ínyencfalat!

VS SOUTH CHINA A.A.

Ma délben a hong kong-i bajnokság negyvenegyszeres(!) bajnokcsapatával játszunk (DigiSport1) - remélhetőleg a műfaj most nem sárdagasztás lesz. Az utazó kerethez képest lesz jó pár hiányzó: Vertonghenre 2-3 hetes pihenő vár a bokaszalag-húzódás után (bár AVB szerint ez egy óvatos becslés, tehát lehet, hogy korábban rendbejön), Sandro még csak az edzésekre van felkészülve, Bale-t pedig továbbra is távol tartja az edzésen összeszedett kisebb sérülése attól, hogy megörvendeztesse a távol-keleti szurkolókat egy kis wales-i mágiával. Holtby is hasonló cipőben jár - elvileg ő is szerepet kapott volna a meccsen, de AVB inkább nem kockáztat. Az egyetlen sérülésből felépülő fiunk, aki ma labdába fog rúgni az Jake. Az ő számára ráadásul tétje is lesz a meccsnek, hiszen minden jel arra utal, hogy kitettük a kirakatba - szóval ha valakinek megtetszik, akkor meg fogunk velük egyezni. Persze nyilván nem egy felkészülési meccs fogja meggyőzni a potenciális kérőket, tavaly megmutatta, hogy a Championship szintjét mindenképp megüti, és alighanem egy alsóházas PL-csapatnak is hasznára tudna válni középpályás izomemberként.

BALE

A Real házibulvárja, a Marca leporolta a tavaly nyári "Modric-idézeteket", és a neveket, ill. a dátumot kicserélve, de lényegi változtatás nélkül felhasználta annak illusztrálásaként, hogy Bale mennyire ki van borulva amiatt, hogy neki a Spurs-ben kell fociznia. Európa sportújságírói mellesleg csukott szemmel benyalták a Marca "exkluzív tudósítását" a Levy irodájában történt fiktív magánbeszélgetésről a Frei Tamás hitelességét tükröző idézetekkel együtt.

Ezzel szemben a nagy többség szarik arra a minapi interjúra, amit Bale adott a Match of The Day magazinnak. Ebben többek között arról beszél, hogy a Spurs-nek minden esélye megvan a BL-indulás kiharcolására, sőt magasabbra is helyezhetjük a lécet, hiszen a Paulinho-kategóriás igazolások tovább növelik a már most is izmos keret erejét. Mindvégig többes szám első személyben utalva a Spurs-re.

Mellesleg a Real és a Spurs tavaly együttműködési megállapodást kötött. Ezt szem előtt tartva még kiábrándítóbb az arisztokraták viselkedése. Egyébként, ha Bale eligazol tőlünk valahova az elkövetkezendő egy-két évben, akkor szerintem szinte biztos, hogy Madrid lesz a célállomás, és nem is bánom ezt - amikor Bale kérni fogja, akkor engedjük csak el a megfelelő áron.

SOLDADO

A Spurs és a Valencia közötti tárgyalások szépen mutatják, hogy civilizáltan, becsületes módon is lehet intézni az üzletet. Soldado eladó, engedélyünk van rá, hogy beszéljünk vele, Baldini Spanyolországba is utazott, emellett a Klub hivatalos ajánlatokat tesz, amit Valencia elfogadhat, vagy elutasíthat. A Spurs megpróbálja minél olcsóbban megszerezni a szerződése utolsó évében járó 28 éves spanyol válogatottat, a Valencia pedig megpróbálja elérni, hogy a 30 milliós célösszeg minél nagyobb százaléka a számlájukra vándoroljon.

COME ON YOU SPURS!!!!!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik