Nagy a CR-család, négy privát repülő is kell a vb-re

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.23. 12:14
null
A portugál klasszis nem aprózza el, mindenkit meghívott Brazíliába a nagy eseményre (Fotó: Reuters)
Bár Cristiano Ronaldo még vélhetően a ma esti el Clásicóra és a Bajnokok Ligája-meccsekre koncentrál, azért a szeretteiről és a vb-ről sem feledkezett meg, és újra bebizonyította, hogy ha a családjáról van szó, nem sajnálja a pénzt.

Nyolcvanegy nap van már csak hátra a brazíliai labdarúgó-világbajnokságig, ideje hát elrendezni egy ilyen nagyszabású „kirándulás" előtt az összes apró-cseprő dolgot, például az utazás részleteit is.

CR is tudja ezt persze, és mivel kicsiny családjának kell a hely, négy privát repülőt is lefoglalt júniusra, amelyek kizárólag az ő szeretteit szállítják majd Brazíliába.

A Yahoo információ szerint a Cé-család június 7-én érkezik meg Sao Paulóba, azt azonban még senki sem tudja, hogy pontosan hány rokon is repül majd a privát gépeken.

Az viszont már biztosnak tűnik, hogy nem lesznek kevesen, ugyanis a brazilok tájékoztatása szerint Portugáliából a sajtó több mint 200 képviselőjét egyetlen gép szállítja majd a fővárosba. Ezek után lehet számolgatni, hogy pontosan hány rokont is csődített össze a Real klasszisa a nagy utazásra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik