Tragédia: elvetélt Rafael van der Vaart barátnője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.09. 16:34
null
Sabia Boulahrouz és Rafael van der Vaart (Fotó: top.de)
Rafael van der Vaart és barátnője, Sabia Boulahrouz teljesen váratlanul és minden előjel nélkül elveszítették 19 hetes babájukat. A holland válogatott  középpályás barátnőjének nem ez volt az első vetélése.

 

 

A szomorú hírt a Hamburg labdarúgója jelentette be, a hivatalos közleményben arra kérték a médiát, hogy kezeljék kellő tisztelettel a történteket.

Sabiának két korábbi kapcsolatából három gyermeke van, a szintén holland válogatott Khalid Boulahrouztól egy fia és egy lánya született, emellett egy 17 éves lánya is van, de vele nem tartja a kapcsolatot. Van der Vaartnak exfeleségétől, Sylvie-től van egy hétéves kisfia, Damian.

Rafael van der Vaart barátnőjének nem ez volt az első vetélése, a 2008-as Európa-bajnokság idején Khalid Boulahrouz a holland válogatott táborát is elhagyta, mikor megtudta, (akkori) feleségét kórházba szállították. Koraszülött gyermeküket pár nappal később elveszítették.

A pár 2013 márciusa óta van együtt, de már előző házasságuk idején is találkozgattak. Sabia és Sylive régebben a legjobb barátnők voltak, de a Van der Vaarték botránytól sem mentes szakítása után érthető módon ez megváltozott. Sabia exférje, Khalid Boulahrouz és Rafael van der Vaart a holland válogatottban voltak csapattársak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik