Ronaldinho állítólag már megegyezett a Chelsea vezetőivel

Vágólapra másolva!
2007.12.05. 14:41
A spanyol médiában napvilágot látott információk szerint az FC Barcelona játékosa, Ronaldinho már megegyezett az angol bajnokságban szereplő Chelsea vezetőivel éves fizetéséről. A Marca úgy tudja, hogy a brazil játékos klubváltása esetén évi 10 millió euróval gazdagodhatna.
Már csak a hajrára jön be Ronaldinho?
Imago
Már csak a hajrára jön be Ronaldinho?
Már csak a hajrára jön be Ronaldinho?
Imago
Már csak a hajrára jön be Ronaldinho?

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Ronaldinho szóban már megegyezett a Chelsea-vel. Legalább is ezt állítja a madridi illetőségű spanyol szaklap, a Marca. Az újság információi szerint a 27 éves csillag beszélt az angol klub vezetőivel, akik évi 10 millió eurós fizetést biztosítanának az aranylabdás zseninek.

Ronaldinho egyébként már régóta szerepel a londoni alakulat kívánságlistáján. A szinte feneketlen pénztárcával megáldott orosz tulajdonos, Roman Abramovics missziót indított annak érdekében, hogy az életbe ültesse át a futballmenedzser-játékok varázslatos világát, azaz, hogy megszerezzen minden (a kívánságlistáján szereplő) játékost.

Az üzletember "örök szerelme" pedig úgy tűnik, talán bemozdítható.

Ronaldinho ugyanis az utóbbi időszakban mérföldekre került egykori aranylabdás formájától. A Barcelona vezetőedzője, Frank Rijkaard ennek köszönhetően az elmúlt meccseken a kispadra nevezte a brazilt, akit csak 15-20 percre küldött a pályára. Pedig a katalán keretben jelen pillanatban Samuel Eto'o és Thierry Henry is a sérültlistán szerepel...

Na már most azt mindenki tudja, hogy az UEFA szabályai értelmében előbb a két klubnak kell megegyeznie az átigazolás összegéről, s csak ez után adhat engedélyt az aktuális kenyéradó az esetleges új csapat és a játékos közti egyeztetésre. Nem csoda hát, hogy Ronaldinho egyből cáfolta a híreszteléseket.

"Én nem kaptam ajánlatot, aki kaphat az a Barcelona" - értékelte tömören és némiképp sejtelmesen a történteket a brazil aranylabdás, akinek ügynöke (egyben testvére), Roberto de Assis is cáfolta a híreszteléseket.

Ez a hivatalos. Az, hogy a színfalak mögött mi történt, arról legkorábban a januári átigazolási időszakban tudhatunk meg biztosat. Sokan úgy vélik csak Ronaldinho menedzsmentje gerjeszti a pletykákat, mert szeretnék, ha védencük 2014-ig hosszabbítana Barcelonában.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik