Atlético Madrid: Thiago Motta súlyos térdsérülést szenvedett

Vágólapra másolva!
2007.09.17. 15:54
Súlyos térdsérülést szenvedett a hétfői edzésen Thiago Motta (képünkön) a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid játékosa.
A középpályás az egyik labdás gyakorlat közben mozdult olyan szerencsétlenül, hogy három évvel ezelőtt, még Barcelona-játékosként már egyszer súlyosan megsérült bal térde ismét felmondta a szolgálatot.

A brazil-olasz játékost fájdalmas arccal, hordágyon vitték be az öltözőbe, ahol azonnal megvizsgálta őt José María Villalón, a csapat orvosi teamjének vezetője, de a pontos diagnosztizálás érdekében kórházba szállították a sérült játékost.

A madridi csapat egyébként sincs túl jó passzban, vasárnap a harmadik fordulóban az újonc Murcía otthonában értek el 1-1-s döntetlent, és a hazaiak sokkal jobb, érettebb futball mutattak be nevesebb ellenfelüknél.

Motta éppen a Murcía elleni találkozón, a második félidő elején, csereként pályára lépve mutatkozott be új csapatában.

Három forduló után két döntetlennel és egy vereséggel a 17., kieső helyen állnak jelenleg a madridiak. Bár messze még a szezon vége, a nyáron hatalmas összegért bevásárló, merész célokat maga elé tűző gárda vezetőedzője, a mexikói Javier Aguirre másfél órás eligazítást tartott a hétfői gyakorlás előtt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik