Black Card: Különleges bánásmód csak a Full Tilt Pokernél

Vágólapra másolva!
2010.11.30. 21:25
Címkék
A Black Card a Full Tilt Poker újdonsága azoknak az elkötelezett játékosoknak, akik a legjobbak szeretnének lenni. Ez az elismerés nyeremények és egyedi előnyök választékával jutalmazza a Black Card tulajdonosait. Ez az exkluzív VIP kártya csak a Full Tilt Poker.com-nál található meg.

 

Megszerezni és megtartani

A Full Tilt Poker Black Card kártyája a pókertudás legnagyobb elismerése, amelyet olyan játékosok nyerhetnek el, akik 100 egymást követő napon keresztül legalább 500 Full Tilt pontos napi átlagot érnek el. Ahhoz, hogy Black Card tagságukat megtartsák, meg kell őrizni a 100 napra vetített 500 pontos gördülő átlagot. Természetesen a Full Tilt azokra is gondolt, akiknek ez nem sikerül: az 50 napban meghatározott türelmi időszak alatt visszaszerezhetjük exkluzív státuszunkat.

A Black Card, mint élmény

A Full Tilt Poker által felkínált Black Cardot birtokolni élmény. Élmény, amely különleges bánásmódot és igényeinek megfelelő, testre szabott ügyfélszolgálatot biztosít tulajdonosai számára. A Black Carddal rendelkező játékosok egyedi jutalmakban részesülnek. Exkluzív hozzáférést kapnak a privát Black Card üzlethez, ahol Full Tilt Poker pontjaikat készpénzes bónuszokra és korlátozott kiadású, gyűjtők számára készült luxuscikkekre és márkajellel ellátott Black Card termékekre válthatják be. Emellett minden Black Card tulajdonos dupla mennyiségű Full Tilt pontot, valamint hozzáférést kap az exkluzív online Black Card versenyekhez.

Profiknak járó bánásmód

Ezzel a tagsággal mindamellett, hogy teljes exkluzivitást kapnak a kártyával rendelkező játékosok, profiknak járó bánásmódban is részesülhetnek. Black Card tulajdonosként, élő eseményeken a Full Tilt Poker profijainak társaságában tölthetik az időt, vagy például hozzáférhetnek a Pro's Choice WSOP csomaghoz. További előnyök:

  • Dupla mennyiségű Full Tilt pont
  • Hozzáférés exkluzív Black Card versenyekhez
  • A Black Card támogatási csapat biztosította testre szabott ügyfélszolgálat


Ha még több információt szeretnél a Black Card játékról, látogass el a Fulltiltpoker.com oldalra!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik