PLL Beharang. 2015. ősz 3. forduló

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2015.09.20. 17:09
Címkék
YellowSox az élen, nyeretlen és veretlen Smasszer csapatok, kiszámíthatatlan III. osztály és szoros II. osztály - két forduló után ezek a legfőbb...

YellowSox az élen, nyeretlen és veretlen Smasszer csapatok, kiszámíthatatlan III. osztály és szoros II. osztály - két forduló után ezek a legfőbb nagy tanulságai a 2015. évi őszi PLL szezonnak!YellowSox az élen, nyeretlen és veretlen Smasszer csapatok, kiszámíthatatlan III. osztály és szoros II. osztály - két forduló után ezek a legfőbb nagy tanulságai a 2015. évi őszi PLL szezonnak!


PÁZMÁNY LABDARÚGÓ LIGA

2015. évi őszi szezon

2015. IX. 21.

3. forduló


8:05 – 8:45 Játék Csatárok Nélkül – Névtelenek B (IV.o.)
A Játék Csatárok Nélkül eddig nem hazudtolta meg nevét, 2 meccs alatt 5 gólt szedtek össze a védőkből és középpályásokból álló gólyák, 0 pontjukkal eddig sereghajtók, míg a Névtelenek B csapata egyelőre egy halasztottal és egy döntetlennel állnak a IV.o. tabellájának végén.



8:50 – 9:30 Névtelenek – FRÖCCSKERT A.S.C. (III.o.)
A III.o. idén félelmetesen erősre sikeredett, nem mernék ott kapus lenni. Ja mondjuk a Humán Madrid leigazolt, szívás.. A 2. fordulóban ki is próbáltak a Fröccskert csatárai, ami kapura ment az első félidőben az gól is lett, F'cesco 4, Johny 2 gólt is szerzett, így a Névteleneknek a Pénz&Sárm és a Zöldfülűek után újabb komoly próbatétel következik, aminek következtében a III.o. tabellája is átrendeződhet.



9:35 – 10:15 Húsleves FC – Kispályások (IV.o.)
HALASZTVA

10:20 – 11:00 Pázmány Yellow Sox – Jam-Jam (I.o.)
Nem mondom, hogy a mindenkori PLL legnagyobb párharca lett a PYS és a Jam-Jam derbyje, mert a PLL hőskorában is akadtak már patinás küzdelmek, de a jelenkori Pázmány Labdarúgó Liga két legerősebb csapata, akik tavaly az utolsó fordulóban vívták meg a bajnoki címről döntő mérkőzést, most már a 3. fordulóban összecsapnak. Eddig mindkettő veretlen, így nem mondhatni, hogy nincs veszítenivalójuk. A Jam-Jamot a címvédés, a PYS-ot a revans vágya fűti, nüanszok dönthetnek majd, akárcsak egy Real-Atletico vagy egy Zvezda-Partizan meccsen.



11:05 – 11:45 In-Kal FC – Buda FC (IV.o.)
Egy fordulóval korábban mindkét gárda gurított egy hatost ellenfelének, csak a Buda FC kapott is egy hatost, így végül leixelt a Húslevessel, míg az In-Kal (soraiban a rutinos vén róka Pásztor "the Fox" Zoltánnal) 6-0-ra győzedelmeskedett a JCSN ellen. Állítólag a Buda FC-nek mostanra már lesz kapusa, de Bernésznek azt sem hiszem el amit kérdez, így szerintem a Secusok behúzzák újabb győzelmüket és nagy lépést tehetnek már most a III.o.-ba való kvalifikációért.


11:50 – 12:30 New Yellow Sox – KEVERTon (II.o.)
2/2. Ezzel a számmal lehet jellemezni mindkét brigádot. A NYS győzelmi mutatója 2/2, míg a KEVERTon eddig kettőből kettő mérkőzését bukta el, ráadásul a Meccsetnyer ellen elég egyértelműen (1-10) maradtak alul, bár ahhoz már hozzászokhattunk, hogy a KEVERTon számára mindig több forduló kell, hogy belemelegedjenek.

12:35 – 13:15 Smasszer FC – AS Iustum (I.o.)
A második I.osztályú mérkőzésen az eddig két 0 pontos csapat, a Smasszer és a Iustum játszik egymás ellen. Számomra nem egyértelmű, hogy melyikük az esélyesebb, a rutin ugyanúgy szólhat a Smasszer mellett is (hiszen több éves múlttal rendelkező csapat ők is), mint a Iustum mellett, azonban az I.o. még kicsit új lehet a frissen feljutóknak. Csak két dolog biztos:

1) A szezon végén a Iustum adja majd a gólkirályt.
2) A Smasszer FC nem tud kiesni.



13:20 – 14:00 Meccsetnyer United – Gradus (II.o.)
A háttérben némi huzavona és szervezkedés zajlott, hogy lesz-e Meccs.Utd. - Gradus a 3. fordulóban, ám végül egy régiúj kapussal kiegészülve ki tudnak állni a sárgák a vörösök ellen. Nem akarok senkit lebecsülni, ezért csak a Teleki Levente által készített statisztikákból emelnék be két fontos adatot:

Meccsetnyer United: 18-1
Gradus: 0-16

14:05 – 14:45 Pasos United – Power Rangers (II.o.)
HALASZTVA


14:50 – 15:30 Pázmány Zöldfülűek – Pászítók (III.o.)
És most vissza a kőkemény III.osztályba, ahol a két nullpontos gárda csap össze egy szebb folytatás reményében. Jóllehet, a Pászítóknak eddig csak egy meccsük volt megtartva, az is a bajnokaspiráns Pénz&Sárm ellen, míg a Zöldfülűek is két erős csapattal, a Fröccskert és a Névtelenek ellen szerepeltek (le), előbbitől nem is kis arányban.

A kimenetel megtippelhetetlen.

15:35 – 16:15 Budapest Rangers FC – H2Os Póló (I.o.)
Az utolsó előtti mérkőzésen a nevető fekete harmadik lóként számon tartott (na jó senki nem tartotta őket így számon.. MOSTANÁIG!) Budapest Rangers az örökbajnok H2Osok ellen szeretné megszerezni 3. győzelmét, kihasználva ezzel a PYS - Jam-Jam meccsen botló csapat(ok) botlását. Akár élre is ugorhatnak a forduló végére, számukra mindenképpen ez az elvárás, míg a H2Os Póló csapatának eddig is csak a tisztes helytállás jutott. Arról viszont ne feledkezzünk meg, hogy az I.osztályban újonc alakulatnak eddig a Jam-Jam és a PYS jutott ellenfeléül, a sorsolás Istene, Cseposz nem kegyelmezett nekik, azonban a 4. és 5. fordulóban több sikerélménnyel kecsegtet részükre.


16:20 – 17:00 Humán Madrid – Pénz&Sárm (III.o.)
Legvégezetül a Humán Madrid - Pénz&Sárm mérkőzéssel zárunk. Kétségtelenül a Pénz&Sárm az esélyesebb nem csak ezen a meccsen, de az egész idényben is, a III.o. tabelláján a dobogós helyekért lesznek nagy versenyben a csapatok, de egy-egy P&S ellen csent értékes ponttal bárki komoly előnyre tehet szert riválisai ellen.
Ahogy azt már említettem, a Humán Madrid döntetlent játszott a Fröccskert ellen, 1-5-ös hátrányból fordítottak 6-5-re és csak az utolsó fröccsös Francesco lövés volt ami elvette tőlünk (mert ugye én voltam a kapus) a 3 pont kétharmadát.

Továbbra is arra buzdítok minden kedves olvasót, hogy ragadjon klaviatúrát, bárki írhat bármi PLL-lel kapcsolatosat (csak azt nem mindenki olvasná el, de azért bátran!)

Köszönöm a figyelmet!

CSAK A PÁZMÁNY!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik