Trash Talk - A zisteni Vörös Ördögök

2464093 24640932464093 2464093
Vágólapra másolva!
2013.02.07. 12:02
Címkék
Az élet szép, és örömökkel teli, akiben ez még nem tudatosult, az még nem látta a zisteni vörös ördögöket a galaktikus habfehérek ellen...

Az élet szép, és örömökkel teli, akiben ez még nem tudatosult, az még nem látta a zisteni vörös ördögöket a galaktikus habfehérek ellen játszani.Az élet szép, és örömökkel teli, akiben ez még nem tudatosult, az még nem látta a zisteni vörös ördögöket a galaktikus habfehérek ellen játszani.

Szerencsére nekik sem kell sokáig holmi el classicokon vegetálniuk, 10 év után, február 13-án és március 5-én újra megízlelhetik a nagybetűs FOOTBALL ízét.

Not Arrogant, Just Better

Ki mással kezdhetném nyakatekert trash talkomat, mint a SIRrel, az emberrel akit felesleges ragozni, jelzőkkel illetni vagy éltetni, hisz ő maga a Manchester United. Minden bizonnyal lesznek még edzők akikről életükben lelátókat neveznek el, akiknek szobrot emelnek de talán még lovaggá is ütnek, SIR Alexből azonban nem lesz több, ő egy megismételhetetlen entitás, és mi földi halandók boldogok lehetünk h élőben láthatjuk őt alkotni.

Minden idők legjobb edzője után vessünk egy pillantást a csodálatos Manchester uraira, magukra a gladiátorokra:

A zisteni vörös ördögök kapuját a spanyol reménysugár David de Gea őrzi majd a habfehérek szánalmas rohamaitól. Az ifjú titán a párharc alatt megmutatja h nem csak a csodálatos Manchester ízletes fánkjait, de a galaktikus lövéseket is igen jóízűen nyeli le, hosszú időre elhallgatva ezzel a zidióta újságírókat.

A zisteni vörös ördögök védelme, a méltán híres RED WALL sem tűnt el az évek alatt, hiába állítanak bármit a zidióta újságírók és a statisztika. Egész egyszerűen a SIR tudja h nincs ellenfelünk ezen a golyóbison, a zistenadta népnek viszont izgalmas cirkusz kell a napi kenyéradag mellé.
A SIR bölcs és kegyes ember, megadja a nép akaratát, amolyan bloody hell módon, hisz tudja, egy 99’-es come backen felnőtt fan nem is érné be kevesebbel.

A méltán híres RED WALL tengelyébe visszatért tökéletes kapitányunk, Nemanja Vidic -who comes from Serbia & he will fuckin’ murder ya’- társával, az angol lovaggal, Rio Ferdinanddal megmutatják h megkopott gyorsasággal is képesek nemcsak a twittert a földet, de a légteret is uralni.

A méltán híres RED WALL azonban a széleken is world class, a zisteni duó jobbján a kérlelhetetlen Rafael robotol, aki most megmutatja h nem csak edzésen tudta zsebrerakni a galaktikus fogoly Cristianót.
A bal szárnyon, a francia nemes, Patrice teljesít szolgálatot. A habfehérek ellen illusztrálja majd h nem csak a párizsi nők nedvesednek be tőle, de szegény mariska szeme is.

A méltán híres RED WALL kelléktára nem merült ki az imént felsorolt urakban, ha a SIR kedve úgy tartja, hadrendbe állítja a brit birodalom ifjú hercegeit, Christ, Philt vagy Johnnyboyt, akik nevetve árazzák be a habfehérek instanthíróját, a nyeszlett varangyot Varenet.


A zisteni vörös ördögök szélsőjátéka messze földön híres, az évek során abban a bizonyos hetes számban olyan spílerek játszadoztak ellenfeleikkel, mint a vagyona 90%-át kocsikra, piára és nőkre költő, a maradékot elherdáló Gerorge Best, a nyugodt természetű Cantona, a nők ezreit egy pillantásával teherbe ejtő Becks, vagy a galaktikus fogoly, Cristiano.

Ezek a játékosok minden United szurkoló szemébe könnyeket csalnak,
csak sajnos ez elmondható a mostani szélsőinkről is…

Mindenesetre egyet közülük választani kell a SIRnek a jobbszélre, így alighanem megcsodálhatjuk az ecuadori csődörünket, Antoniót, kiről azt tudjuk h gyors, plusz van a tarsolyában egy lövőcsel, amivel mindenkit meg tud sz.pat etetni, cserébe idén látványosan égeti a hátát a mez.
Valós alternatívát képez a fiatal Ashley játéka is, de még ördögibb húzás lenne a SIRtől ha a luzitán félistent, a galaktikus fogoly, Cristiano utángyártott bétaverzióját, Luis Nanit dobná a habok közé, kinek a féléventevillanokegyet formája pont mostanra van időzítve, egy félollós góllal pedig eladhatja magát a blancóknak, ezzel hozzájárulva a galaktikus fogoly, Cristiano váltságdíjába.


Szerencsére a középpálya tengelye jóval stabilabb lábakon áll, hála a szemet gyönyörködtető változatosságnak, mely megmutatkozik korban, stílusban és súlyban is.

Kezdjük mindjárt az ügyeletes nehézfiúnkkal, Andersonnal. Seggest az elmúlt években rengeteg sérülés hátráltatta, de most egészségesebb mint valaha, így a margit ellen lehetősége lesz reprezentálni h nem csak az angol-, de a játéktudása is drasztikusan fejlődött az itt töltött évek alatt, csak azt sajnálhatjuk h szeszk a katalán színitanodában nyomja...

A zisteni vörös ördögöket -a tudásszint mellett- az különbözteti meg a zsoldoshadaktól h Mi ügyelünk arra h mindig megfelelő minőségű és mennyiségű angol player szaladgáljon az Álmok Színházának pázsitján. Külön öröm az örömben h ezen játékosok többsége saját nevelés is egyben.
A mostani keret angol kontingensének majd fele a középpályán gyűlt össze, olyan tapasztalt tanárokkal mint Carrick és a becsúszások nagymestere Scholes, vagy a walsei rongylábú legneda, Giggs.
Szerencsére a SIR lehetőséget biztosít a fiatalok számára is, így ismerhettük meg az okosan játszó (na jó, ez tényleg olcsó poén lett volna...) a 12 éve nálunk szolgáló Cleverleyt, akiben én a következő Beckset látom, vagy Nick Powellt, akibe több nagyképűség szorult mint a fél keretbe (persze aki így mutatkozik be...).

A bemutatás végére hagytam a killer passzok földi helytartóját, a mi kis szamurájunkat. Shinji képességeiről mindent elmond h még egy sokat látott pornós luvnya is őt választotta élete párjának.
Minden kedves olvasót megnyugtathatok, a pályán is jól forog a fiú, látványos performanszát látva a bernabéu divatmajmai is egymás után fognak a murányi jóskának tartogatott zsebkendőkhöz nyúlni.


A zisteni vörös ördögök idei évi hősét, az ügyeletes megmentőnket, Arzén csiszolgatta éveken át h a SIR tökéletesre polírozza és felhelyezze a korona tetejére.
Robin van Perfect annyira, de annyira jó h evilági lény nem is képes megfelelő jelzővel illetni azt a performanszot amit hétről-hétre letesz az Álmok Színházának a pázsitjára.

A zisteni vörös ördögök megtestesült megváltója azonban mégsem ő, nem is a középpálya vörös ura, de még csak nem is az örökifjú walsei bárd.
A legördögibb ördög a szutykos merseyside szülöttje, ki megtért az igaz vallásra és az élére ált a vörös hadnak h győzelemre vezesse azt.
Wayne Rooneynak hívjak őt, ki nem is hős, több annál, LEGENDA.


Természetesen, ha a SIR a hétvégi Reading elleni FA kupa meccsre való tekintettel pihentető célzattal cserére szánja el magát, bátran nyúlhat az amerikai kontinens büszkeségéhez, a babaarcú gyilkos méltó utódjához, a mi kis Borsócskánkhoz vagy a csodálatos Manchester szülöttjéhez, a gizda Dannyboyhoz.

Őket ismerve és hétről hétre könnyes szemmel csodálva, nem tehetünk mást, mint sajnáljuk a bohócligában asszociálódott elmeháborodott pepét, türhőségben is méltó társát sergiót, valamint azt az arbeloát, aki még a merseyside mocskában sem számított stabil kezdőnek. Szegények, holmi agyonhypolt falcaók és hormonzavaros hobbitok között nem készülhettek fel ilyen félistenekre, béke önbecsülésük maradványira!


Nem lenne tisztességes tőlem ha nem mondanék pár szót a habfehér alakulat vezíréről, a special fiveról, murányi jánosról, ő azon kevés edzők egyike, kiket tisztel a Stretford End népe.
Muhahaa, na persze, jóska, a bort ne hagyd otthon!


Végezetül említsük meg h a hullafehérek egyetlen klasszisa is a mi heronk, legendás hetesünk, kinek még a szíve is vörös, a galaktikus fogoly, Cristiano.
Ő az egyetlen ok, amiért egy focihoz csak minimálisan is értő személy a spanyol bohócligára fanyalodik.
Aranylabdásunk azonban szomorú, ami nem is csoda, hisz annak, aki megérezte a csodálatos Manchester éltető ölelését, annak a spanyol parasztok nem tudnak újat mutatni. Jó hír számára h az álmok színházában újra átélheti azt a szeretetet, melyet sehol máshol a világon nem érezhet.
Welcome home, legend!


# A monológ nyomokban iróniát és egy csöppnyi költői túlzást tartalmazhat #

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik