EB Tippverseny V.

2518456 25184562518456 2518456
Vágólapra másolva!
2012.06.26. 13:06
„A hídon csak akkor tudsz átmenni, ha odaértél.” A negyeddöntő négy győztese odaért és minden bizonnyal mindent megtesznek majd az átkelés...

„A hídon csak akkor tudsz átmenni, ha odaértél.” A negyeddöntő négy győztese odaért és minden bizonnyal mindent megtesznek majd az átkelés érdekében is!„A hídon csak akkor tudsz átmenni, ha odaértél.” A negyeddöntő négy győztese odaért és minden bizonnyal mindent megtesznek majd az átkelés érdekében is!

Előtte azonban nézzük mi történt eddig:

Portugália az első mérkőzésen könnyedén hozta a kötelezőt. Bár az eredmény egyértelműen nem mutatja a fölényes győzelmet, de a meccsadatok magkárt beszélnek: labdatartás (44 - 56); kapura lövések (2 - 20). Mindez mondhatjuk, hogy papírforma volt, melynek köszönhetően a tippek többsége is sikerrel zárult.

A második mérkőzés is a várhatót hozta az elején és a végén. A Görögök a 2004-es taktikát alkalmazva védekezésre álltak fel az egyértelműen erősebb Német válogatottal szemben. Folyamatos nyomás alatt már az első félidő végén megtört a Görög falanx ( bár már korábban is ordító helyzetek maradtak ki) és 1-0 -al fordultak a csapatok. Hogy az öltözőben mi történt azt nem tudni, de újra fellángolt a görög tűz és rögtön a második félidő elején jött a meglepő fordulat, az egyenlítés. Ám a németek gyorsan felébredtek a pofon után és gyors 3 góllal egyértelművé tették a mérkőzés végkimenetelét! Itt is könnyű volt eltalálni a győztes személyét, de az eredmény mindenkit meglepett, így leginkább 1-1 pontot sikerült szerezni.

A negyeddöntők legjobb mérkőzését, talán az idei EB legunalmasabbika követte. A Francia csapat erős védelemből, kontrákkal próbálta megfogni a Spanyolokat, akik már a 20. percben biztosították az ellenfelelt arról, hogy ez nem fog működni. Azonban ezt követően sem változott a mérkőzés képe. A franciák védekeztek, a spanyolok tilitoliztak. A tippverseny résztvevői sem ezt várták, így a gólarány eltalálása nem volt jellemző erre a fordulóra.

És végül jött a leginkább döntetlen szagú meccs, na de ennyire? Igaz az Olaszokon nem múlott, hiszen ők mindent megtettek a győzelem érdekében a maguk 64%-os labdatartásukkal és a 35\20-as kapura lövésükkel. Érdekes, hogy ők akarták jobban elkerülni a büntetőket, pedig a történelem nekik kedvezett. És igen... a történelem és a statisztika ezúttal sem hazudott: a büntetőpárbajban és a mérkőzés egészén is az Angolok maradtak alul, még ha ennek elismerése Roy Hodgsonnak nehezére is esett. A tippversenyen a legtöbben inkább angol győzelmet vártak, így a jól tippelők szolid előnyre tudtak szert tenni!

Végül nézzük a tippverseny eddigi eredményét és a következő fordulókat:

A tippverseny állása:

Ezúttal az elődöntők és a döntők párosításaira is itt lehet szavazni:

Június 27.

Portugália - Spanyolország

Június 28.

Németország - Olaszország

Július 1.

Spanyolország - Olaszország

Ezúttal is 20:40-ig várjuk a tippeket és egyszerre is lehet az elődöntőkre! Ismételtem csak a 90 perc eredményét értékeljük.

Remélem ezúttal is egy kellemes kis olvasmánnyal tudtalak megörvendeztetni titeket!

Még egy alkalommal biztosan találkozunk, addig is jó szurkolást és eredményes játékot!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik