Na de mit is takar a BSE 37?

2464093 24640932464093 2464093
Vágólapra másolva!
2011.11.27. 19:11
A blog elindításakor célul tűztük ki a bajnokság bemutatását. Ez eleddig jobbára beharang-beszámoló posztokban jelent meg. A mai napon azonban...

A blog elindításakor célul tűztük ki a bajnokság bemutatását. Ez eleddig jobbára beharang-beszámoló posztokban jelent meg. A mai napon azonban egy új kategóriával kívánjuk bővíteni a repertoárt, nevezetesen olyan vendégposztokkal, melyekben egy-egy a PLL-ben szereplő csapat tagja bemutatja csapata történelmét, céljait, vágyait.
Az első ilyen poszt szerzője Párkányi Botond, át is adnám neki a szót :)



Na de mit is takar a BSE 37?
A BSE 37 nem egy vitamin és nem is egy tartósítószer fajta. A BSE 37 egy jelenleg másodosztályú csapat, mely, mint fogalom idén őszig ismeretlen volt a Pázmány Labdarúgó Liga követőinek, ill. szurkolóinak, ám ezen bejegyzés most a reményeink szerint változtatni fog ezen.A blog elindításakor célul tűztük ki a bajnokság bemutatását. Ez eleddig jobbára beharang-beszámoló posztokban jelent meg. A mai napon azonban egy új kategóriával kívánjuk bővíteni a repertoárt, nevezetesen olyan vendégposztokkal, melyekben egy-egy a PLL-ben szereplő csapat tagja bemutatja csapata történelmét, céljait, vágyait.
Az első ilyen poszt szerzője Párkányi Botond, át is adnám neki a szót :)



Na de mit is takar a BSE 37?
A BSE 37 nem egy vitamin és nem is egy tartósítószer fajta. A BSE 37 egy jelenleg másodosztályú csapat, mely, mint fogalom idén őszig ismeretlen volt a Pázmány Labdarúgó Liga követőinek, ill. szurkolóinak, ám ezen bejegyzés most a reményeink szerint változtatni fog ezen.

Először is kezdjük a csapat nevével: BSE 37. Mit is jelenthet ez? Esetleg egy mozaikszó? Mily meglepő, a válasz a csapat megalapítóihoz kapcsolódik, ugyanis az alapcsapatunk tagjai vívók voltak a BSE-ben, innen ered a BSE, a 37-es szám pedig az öltözőjüket jelölte. Az alapcsapatunk adott volt tehát, már csak a csapattársak hiányoztak. Mivel ez egy gólyacsapat, ezáltal adott volt, hogy gólyák között célszerű toborozni. Ám a toborzás nem ment túl zökkenőmentesen, ezáltal meg is lett a szinte kötelezőnek mondható ellentétünk a másik gólya csapattal a Pasos Quema CF-el, mely idáig egy 4-2-es Pasos győzelmet hozott az első körben, a második körben, pedig egy hatalmas csatában 0-3-ról felállva a második félidőben 4-3-ra hoztuk a meccset, ezáltal egalizálva az „örök ranglistát” hatalmas örömünkre.

A csapat megalakulása óta sok nehézségen mentünk keresztül; lemorzsolódások, sérülések, ill. a folyamatos kapushiány okozott kellemetlenségeket és eredménytelenséget, ám ezek a kellemetlenségek összekovácsoltak egy 4-5 fős csapatot, akik akár csere nélkül is képesek eredményesek lenni és többször is megverni egy olyan csapatot, akit csak mi tudtunk (The Killers). Ez a 4-5 fős csapategység mely fordulók óta kovácsolódik, egyre eredményesebb játékot mutat, megy a Pázmány kupán való részvételünkön is megcsillant azzal, hogy 4-2-re megvertük a csoportbeli ellenfelünket, az első osztályban játszó Bíbortógás Fenevadakatat, akik ellen ezzel a győzelemmel ki is harcoltuk a csoportból való továbbjutást.

A jövőre tekintve jelenleg csak egy feladat vár ránk: a soron következő két mérkőzésünkön való lehető legjobb helytállás, mely reális célnak mutatkozik, ugyanis a másodosztály olyan szoros és annyi körbeverés történt, történhet, hogy akár a jelenleg 4. helyen álló gárdánk a dobogó bármely helyére felléphet az alapszakasz lezárása után. A feladat tehát adott, innentől kezdve minden rajtunk és a szerencsénken múlik. Ha az ősszel nem is, tavasszal vagy jövőre sikerülhet a feljutás ugyanis jelentjük: a BSE 37 hosszú távra rendezkedett be a Ligában, és reméljük, sok izgalmas mérkőzést játszunk majd, és esetleges sikereinkkel terjesztjük a Liga népszerűségét a gólyák között, ezáltal a mérkőzések hangulatát emelve.


Ui.: Amelyikőtök heves vágyat érez magában az írásra, az ne fojtsa magába, a remekművet pedig a pazmanysport@gmail.com címre juttassa el. Várjuk őket! :)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik