M. M.
2022.09.14 17:31 Frissítve: 2022.09.14 17:44

Serie A: Akkor vonulok vissza, ha lesz nálam erősebb futballista – Ibrahimovic

A La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott Zlatan Ibrahimovic, aki alig várja, hogy visszatérhessen a pályára súlyos térdsérülése után, és ismét hallatni akar magáról a pályán nyújtott teljesítményével.

Ibrahimovic egójával továbbra sincs baj (Fotó: Getty Images)

 

A svéd fenegyerek 8 gólt szerzett 23 mérkőzésen a Serie A legutóbbi kiírásában a Milan színeiben, és a pályán kívül is nagy hatást gyakorolt a piros-feketék sikereire.

Zlatan Ibrahimovic a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozva elmondta, hogy már nagyon várja a felépülését. „Arrogáns vagyok, félelmet nem ismerő. Jól vagyok, minden nap dolgozok a visszatérésen. Amikor visszatérek, hallatni fogok magamról, ezt garantálom. Türelemre van most szükségem, ez a legfontosabb most.”

A svéd válaszolt Zvonimir Boban (a Milan korábbi horvát futballistája) megjegyzésére is, miszerint vissza kellene már vonulnia. „Boban szerint jobb lenne, ha befejezném? Ha látok egy nálam erősebb játékost, befejezem. Eddig nem láttam.”

Ibra elégedett a milánói bajnokcsapat teljesítményével az átigazolási piacon, erősnek tartja a csapat keretét. „Erősebbek vagyunk, mint a múlt idényben. A scudetto megnyerésének köszönhetően erősebb a keretünk is. Ha nem tetszenének az itteni dolgok, nem lennék itt. Charles De Ketelaere topjátékos, csak még némi időre van szüksége a fejlődéshez.”

2022.11.06 03:00:42

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A „zebrák” négy egymás elleni mérkőzés után győzték le az Intert.

2022.11.03 00:09:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Úgy 36 millió euró járna Allegrinek, hiszen még több mint két év van hátra a szerződéséből. Ráadásul nem elhanyagolható szempont, hogy a hosszú távra megoldást jelentő nevek közül jelenleg csak Zinédine Zidane és Thomas Tuchel elérhető.

2022.10.17 21:41:30

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A vezetőség pajzsként használja a sérült játékosokat, Pogba és Chiesa visszatérésétől várják a csodát, de ez mellébeszélés. A Juventus stílusa most nem modern, nincs benne dinamika, sok és gyors futás, még kevesebb elöl a kreativitás, és persze a manapság hatékony letámadás, agresszív labdaszerzés sem működik.

2022.10.10 20:50:33

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Nyilván nem véletlen Maradona mind sűrűbb emlegetése és a hozzá kapcsolódó párhuzamok. Eddig csak az argentin csillaggal a csapatban tudott bajnoki címet és európai kupát nyerni a Napoli. Márpedig ebben az idényben immár aligha lehet más a cél, mint begyűjteni egy nagy trófeát odahaza vagy Európában, az eddigi szereplés minden reményre feljogosítja a csapatot.

2022.10.08 05:31:49

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Kikaptak, így továbbra is nyeretlenek idegenben a „zebrák”.