Serie A: a PSG kegyvesztettje Rómába tart – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.07.24. 19:56
null
Wijnaldum a fizetési igényéből is lejjebb adna (Fotó: AFP)
A Corriere dello Sport információi szerint a Paris Saint-Germain létszámfelettivé vált középpályása, Georginio Wijnaldum akár a fizetési igényéből is lejjebb adna, hogy az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Romához szerződhessen.

Egy ideje már nem titok, hogy többek között Georginio Wijnaldumra sem tart igényt a Paris Saint-Germain a következő idényben, s a játékos is szívesen váltana klubot. Emlékezetes, hogy a 86-szoros holland válogatott tavaly nyáron írt alá a párizsiakhoz, miután az utolsó pillanatban – jobb pénzügyi lehetőségek miatt – elutasította az FC Barcelona ajánlatát.

A Corriere dello Sport úgy tudja, az AS Roma hétfőn tárgyal Wijnaldumról a PSG-vel; a „farkasok” kölcsönszerződést kötnének, de csak a játékos fizetésének felét állnák. Ha nem jön össze az üzlet, akkor a szintén holland Jerdy Schouten érkezhet a hiányposztra a Bolognától.

A 31 éves középpályás a Sparta Rotterdam akadémiáján nevelkedett, majd a Feyenoordban és a PSV-ben is játszott, mielőtt a 2015–2016-os idény előtt a Newcastle Unitedhez igazolt át. Itt aztán csak egy évet töltött el, hiszen 2016 nyarán a Liverpool megvásárolta, amellyel aztán a 2018–2019-es évadban megnyerte a Bajnokok Ligáját, s egy évvel később a Premier League-t is. A PSG színeiben összesen 38 tétmeccsen szerepelt, de az előző idény végére többnyire kiegészítő emberként számoltak vele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik