AS Roma: nincs visszaút Strootman számára?

Vágólapra másolva!
2015.02.24. 10:23
Az AS Roma korábbi orvosa, Mario Brozzi attól tart, hogy rosszul sikerült Kevin Strootman műtétje, ami után már nincs visszaút számára a futballpályára.

Mint ismert, Strootmant újra meg kellett operálni a közelmúltban, miután fájlalta a keresztszalag-szakadás miatt korábban már műtött térdét. A Roma korábbi orvosa szerint az elrontott műtét azt eredményezheti, hogy Strootman nem folytathatja karrierjét, ami egy 25 éves játékos esetében igencsak elszomorítóan hangzik.Mint ismert, Strootmant újra meg kellett operálni a közelmúltban, miután fájlalta a keresztszalag-szakadás miatt korábban már műtött térdét. A Roma korábbi orvosa szerint az elrontott műtét azt eredményezheti, hogy Strootman nem folytathatja karrierjét, ami egy 25 éves játékos esetében igencsak elszomorítóan hangzik.

„Úgy látom, nincs visszaút Strootman számára, a korábbi műtét nem sikerült jól. Ha az a baja van a térdének, amire gondolok, akkor nem látok megoldást. De nem nekem kell megmondanom, hogy szükség van-e újabb beavatkozásra” – mondta Brozzi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik