Fabio Quagliarella számára nagyon hízelgő az MU érdeklődése

Vágólapra másolva!
2008.02.11. 20:21
Fabio Quagliarella jól érzi magát az Udinese labdarúgócsapatában, de nem tagadja, hízelgő számára a Manchester United érdeklődése. A 25 éves csatár úgy érzi, továbbra is jó esélye van arra, hogy Angliába szerződjön, hiszen tavaly nyáron a „vörös ördögök” már meg akarták szerezni.
Fabio Quagliarella gólöröme
Fabio Quagliarella gólöröme
Fabio Quagliarella gólöröme
Fabio Quagliarella gólöröme

„Imádom a nagy olasz klubokat és Spanyolország is vonzónak számít. De rendkívül hízelgő volt, amikor azt hallottam, érdeklődik irántam a Manchester United. Úgy érzem, továbbra is figyelnek” – mondta sejtelmesen a támadó, aki a szezon előtt került mostani csapatához, miután az Udinese megnyerte a játékjogáért rendezett „licitet” a Sampdoriával szemben.

Quagliarella a genovaiaknál 35 mérkőzésen 13 gólt szerzett, míg a mostani idényben 22/7 a mérlege. Az olasz válogatottban 8 összecsapáson 3 találatot ért el.

A kiváló csatárért már versengtek a sztárklubok, de ő nem akarja elsiettetni a váltást.

„Megismétlem korábbi kijelentésemet: Udine csodálatos hely, jól érzem magam. Nyugodt vagyok, hiszen tudom, minden döntés a klubomtól függ. Nem kell kapkodnom a távozással. Öt éves szerződéssel rendelkezem, és az átigazolások többsége amúgy is júniusban történik” – mondta a futballista.

Fabio Quagliarella szíve azonban alighanem a Manchester Unitedért is dobog, legalábbis egyik megjegyzése alapján erre következtethetünk.

„Imádom Wayne Rooney játékát. Még csak televízión láthattam, de hatalmas benyomást tett rám” – árulta el az udinei klasszis.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik