Samuel Eto'o helyett inkább Andrij Sevcsenkót szeretné Berlusconi

Vágólapra másolva!
2007.06.15. 14:49
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában (Serie A) szereplő AC Milan elnöke, Silvio Berlusconi ha választhatna aközött, hogy leigazolja Samuel Eto'ót, a Barcelona csatárát vagy visszahozza a klubhoz Andrij Sevcsenkót, ő bizony az ukrán támadó mellett döntene.
Berlusconi leginkább Sevcsenkónak tapsolna
Berlusconi leginkább Sevcsenkónak tapsolna
Berlusconi leginkább Sevcsenkónak tapsolna
Berlusconi leginkább Sevcsenkónak tapsolna

A milánói alakulat gőzerővel dolgozik azon, hogy megerősítse játékoskeretét. Elsősorban csatárposztra szeretnének újabb játékost igazolni a piros-feketék. Az elmúlt időszakban többször is szóba került Samuel Eto'o neve, ám Berlusconi úgy gondolja: Andrij Sevcsenko sokkal jobb választás lenne.

A milánói elnök elismeri a kameruni támadó képességeit, ám szerinte Sevcsenko játéka sokkal jobban idomulna a Milan taktikájához. Az olasz klub első embere nem hiszi, hogy túl nehéz lenne meggyőzni az aranylabdás játékost, térjen vissza egykori sikereinek helyszínére, kizárólag a Chelsea gördíthet akadályt az ukrán leigazolásának útjába.

"Szeretem Eto'ót, fiatal, de én romantikus alkat vagyok, jobban szeretem Sevcsenkót" - nyilatkozta Berlusconi, majd hozzátette, a csapatnál mindenki örülne az ukrán csillag visszatérésének.

"A következő dolog, hogy egyeztetnünk kell a Chelsea-vel a csatár értékéről."

A milánói elnök nem csak Sevát szeretné megkaparintani az angol bajnokságban idén "csak" második helyen végző alakulattól. Berlusconi elismerte, Didier Drogba is a BL-győztes kívánságlistáján szerepel, ám a londoni csapat aligha akar megválni elefántcsontparti támadójától.

"Letettem a pénzt a tányérba, ám ők mégsem adták el nekem" - summázta tömören a történteket Berlusconi.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik