Ronaldo: A világ legjobb futballistája akarok lenni újra

Vágólapra másolva!
2007.04.16. 18:33
A brazil sztár rendszeresen eredményes a piros-feketéknél, érezhetően jót tett neki a klubváltás a téli átigazolási időszakban, amikor Madridból Milánóba tette a székhelyét. A 30 éves játékos eddig kilenc mérkőzésen hétszer volt kezdő Ancelotti együttesében, és ezalatt négy találatot szerzett. Ronaldo nyilatkozatában nem kis ambíciókról számolt be a jövőjét illetően az olasz újságíróknak.
Ronaldo a hétvégén hatalmas gólt akasztott a Messina kapujába
Ronaldo a hétvégén hatalmas gólt akasztott a Messina kapujába
Ronaldo a hétvégén hatalmas gólt akasztott a Messina kapujába
Ronaldo a hétvégén hatalmas gólt akasztott a Messina kapujába

„Ez még közel sem a csúcsformám. Folyamatosan kemény edzésmunkát végzek, de azt hiszem eddig mindig közbejöttek olyan apró problémák, amelyek hátráltattak. ” – nyilatkozta a „Fenomén” a La Gazzetta dello Sport-nak.

A Milannál külön szakorvosi stáb nyújt segítséget ahhoz, hogy a Milan 99-ese nemsokára újra tökéletes kondícióban futballozhasson, és címekhez segíthesse a milánóiakat a következő években.

„A 2007/08-as idény elejéig van szükségem időre, de a MilanLab munkatársainak segítségével már nagyon jó úton járok affelé, hogy újra visszanyerjem régi formámat.
A nyári edzőtábor után már topformában leszek. Meg fogják látni, újra a világ legjobb futballistájaként emlegetnek majd.

Biztos vagyok benne, hogy még nem járt el fölöttem az idő, ugyanazon a héten születtem, mint Francesco Totti, vagy Andrij Sevcsenko, és őket nem éri kritika a fizikai állapotuk miatt. ”

Ronaldo azt is hangsúlyozta, hogy az AC Milanban remekül érzi magát, és nem is kérdés számára, hogy hol fejezze be pályafutását. Ha rajta múlik, még évekig Berlusconi klubjánál gyártaná a gólokat és törne sikerekre a brazil csillag.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik