Videó: leckét adott a bokszvilágbajnok az őt kihívó internetes trollnak

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.07.27. 16:24
Sunny Edwards 18-szoros bokszvilágbajnok megküzdött Sheffieldben egy internetes trollal, aki a Twitteren keresztül provokálta ki a küzdelmet – számolt be az ütközetről a Sportbible.

EGY VERETLEN BOKSZVILÁGBAJNOK ÉS EGY SRÁC A TWITTERRŐLEGY VERETLEN BOKSZVILÁGBAJNOK ÉS EGY SRÁC A TWITTERRŐL


A légsúlyban veretlen 26 éves sportoló egy olasz fiatalemberrel, Fabrizio Tangával küzdött meg, aki egészen Londonig ment a pofonért.

A felvételek alapján Sunny Edwards kesztyűs kézzel bánt ellenfelével, aki egy-két kisebb ütés után is érezte, hogy semmi esélye sincs a győzelemre. A profi sportoló a meccs után megdicsérte ellenfelét, amiért megtartotta a szavát, és kiállt ellene.


„A bokszkarrierem során több százan, ha nem több ezren üzenték meg nekem, hogy mit tennének velem, hogy eljönnének az edzőtermembe és kiütnének, levernének” – árulta el Edwards, aki a küzdelemre is kitért.


„Őrület volt, mert tegnap meghívtam, felajánlottam neki, hogy fizetek neki mindent, a szállását, elviszem étkezni. De visszautasította arra hivatkozva, hogy beteg” – mesélte az ökölvívó.

„Aztán ma hirtelen felbukkant. Még csak nem is akartam ma edzeni. Otthon ültem a kanapén a gyermekeimmel, s látom a telefonomon, hogy Sheffieldben van az edzőtermem előtt. Felhívtam őt, és egy páran odamentünk, mert ilyet nem mindennap látni. Adtam neki egy kis előnyt is. Tudomására hoztam, hogy nem fogok viccelődni, ugyanakkor tudta, hogy nem fogom szétverni” – mondta Edwards, és hozzátette, Tanga elnyerte a tiszteletét.



A bokszrajongók mindkettőjüket dicsérték a viselkedésük miatt. Edwardsot azért, amiért csak annyit adott ki magából, amennyit kellett, és úgy adott neki leckét, hogy nem verte meg nagyon. Tangát pedig azért, mert ki mert állni ellene, és nem csak a billentyűzet mögött volt nagylegény. Az olasz férfi egyébként tisztelettel beszélt ellenfeléről, s az most a terve, hogy előteremti azt a pénzt, ami ahhoz kell, hogy kiköltözhessen Ausztráliába és elvehesse élete szerelmét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik