Ökölvívás: a volt NFL-sztár bejelentette, profi pályafutásba kezd

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2022.10.26. 18:10
Mint arról beszámoltunk, egy bemutató bokszmérkőzésen Le'Veon Bell, a Pittsburgh Steelers korábbi futója kiütötte a szintén visszavonult NFL-játékost, Adrian Petersont. Mindössze hét héttel az összecsapást követően Bell mát készen áll, hogy megvívja élete első profi meccsét egy UFC-harcos ellen.


A 30 esztendős sportoló az ESPN-nek úgy nyilatkozott, hogy először csak kardióedzésként tekintett a bokszra, ám egyre inkább vonzani kezdte az, majd a végén teljesen beszippantotta.

„Minden erőmmel az ökölvívásra kell koncentrálnom, mert nem játszadozhatok, ha a legjobb szeretnék lenni. Nemcsak a pénzért és a csillogásért csinálom, hanem magamért. Szeretném látni, meddig juthatok el” – mondta Bell.

A volt futó október 29-én, szombaton Jake Paul és Anderson Silva összecsapása előtt lép ringbe. Ellenfele megkérdőjelezhetetlenül erősebb lesz az ezt megelőzőnél, hiszen az MMA-bunyós Uriah Hall ellen áll ki, aki holtversenyben a legtöbb kiütéssel rendelkezik a UFC középsúlyú kategóriájának történetében.

„Mindenki azt gondolja, hogy csak összevissza beszélek. Fogalmuk sincs, mennyi munkát öltem bele és áldozatot hoztam azért, hogy eddig eljussak. Meg akarom mutatni az embereknek, hogy én vagyok az egyik legnagyobb sportoló a Földön” – zárta nyilatkozatát a volt NFL-játékos.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik