MMA: McGregor egy mondattal reagált Mayweather japán haknijára

Vágólapra másolva!
2019.01.02. 10:22
Mint arról beszámoltunk, finoman szólva komolytalanra sikeredett Floyd Mayweather visszatérése, az amerikai ökölvívó ugyanis alig több mint két perc alatt kiütötte japán ellenfelét a Japánban rendezett gálameccsen. És ahogy az várható volt, Conor McGregor sem tudta szó nélkül hagyni ezt…

A japán gálameccsről sokat elmond, hogy Mayweather nagyjából egy percig vette komolyan a meccset, ennyi idő alatt pedig háromszor küldte földre ellenfelét, a találkozónak pedig úgy lett vége, hogy a kick-boxos, Naszukava Tensin edzője bedobta a törölközőt.

A két perc bohóckodásért Mayweather hivatalosan 9 millió dollárt kap, de a televíziós díjakkal, szponzori szerződésekkel és hasonlókkal a hírek szerint végül akár 88 millió dollárt is kereshet.

That 9 milli won't keep you on top of my list for long, kid. #Forbesy

„Az a kilencmillió dollár nem sokáig tart majd a listám tetején…” – reagált egy mondattal Conor McGregor korábbi ellenfele fellépésére.

Az ír ketrecharcos vélhetően ezzel arra utalt, hogy ha ilyen komolytalan meccsekre áll csak ki Mayweather, akkor már nem is tartja olyan fontosnak, hogy újra szorítóba lépjen ellene.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik