Ökölvívás: Klicskóék úgy tudnak legyőzni, ha ki sem állnak ellenem - Tarver

Vágólapra másolva!
2012.04.12. 11:38
Május 26-án a nigériai Lateef Kayode ellen védi meg legközelebb a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) cirkálósúlyú világbajnoki címét az amerikai Antonio Tarver, a korábbi félnehézsúlyú világbajnok azonban már előretekint.

A félnehézsúly korábbi legjobbja, Antonio Tarver már a királykategóriában is kipróbálta magát és természetesen ott is szeretne bajnok lenni, méghozzá a Klicsko fivérek legyőzésével.

„Klicskóék leginkább úgy tudnak legyőzni, ha ki sem állnak ellenem. Gyorsan és keményen ütök, jó kombinációkban. Klicskóék ilyet még sohasem láttak. Sokat letettem már az asztalra, szóval nem kell a világ összes nehézsúlyú bunyósát megvernem, szerintem” – nyilatkozta Antonio Tarver.

„Nem kell semmit sem bizonyítanom ahhoz, hogy kapjak egy címmeccset. Persze nem osztom meg mindenkivel a stratégiámat, de az biztos, hogy simán közel tudnék kerülni hozzájuk és semlegesíteni az ütőtávból adódó előnyüket. Engem nem fognak eltalálni azokkal az óriási jobbosokkal, és amikor elvétik, fizetni fognak érte. Sohasem bokszoltak még ilyen képességű ökölvívóval, mint én. Maximum kiütni tudnának, de ez még senkinek sem jött össze. Higgyék el, össze fog jönni ez a dolog, nemcsak álmodozom, hanem valóra is váltom, amit elképzelek” – tette hozzá Tarver.

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik